Guides

Fleshlight Guide: Sånn bruker du den

Kan du heller ikke vente med å ta din Fleshlight i bruk, og bare nyte den pirrende og realistiske følelsen? Les våre gode råd og tips, og du vil få enda større utbytte av din Fleshlight.

Varm opp Fleshlighten før bruk

En av de store fordelene med en Fleshlight er den realistiske følelse den gir når du bruker den. Ønsker du å gjøre opplevelsen enda mer naturtro kan du varme det innvendige superskin sleevet innen bruk.

Ta sleevet ut av Fleshlight-beholderen og legg det i en skål med varmt vann, eller hold det under rennende varmt vann noen minutter, frem til det har fått ønsket temperatur.

Rist forsiktig overflødig vann av sleevet, og sett det tilbake i plastbeholderen. Du er nå nesten klar til en varm og frekk opplevelse sammen med din Fleshlight. Det eneste som gjenstår er litt glidemiddel.

gun-oil-glidecremeFor å få en glidende og myk opplevelse når du bruker din Fleshlight, bør du bruke godt med glidemiddel. Smør glidemiddel på penis og rundt selve åpningen av sleevet. Med et par fingre kan du også saktens smøre litt innvendig rundt den øverste del av sleevet

Det er viktig at du bruker en vannbasert glidemiddel til Fleshlighten, for eksempel Gun Oil glidemiddel.

Forskjellige Fleshlight-stillinger

Du kan bruke Fleshlight på mange forskjellige måter. Enten som et ganske alminnelig onaniprodukt, hvor du med en hånd styrer Fleshlighten i det tempoet du selv ønsker. Fleshlight er faktisk også ideell å benytte til misjonærstillingen, så legg Fleshlighten under en pute i sengen, og treng deg inn i den, som du ville gjort om det sex med en kvinne.

Vil du gjerne bruke gjerne bruke Fleshlighten uten hender, kan du saktens spenne den fast mellom din madrass og overmadrass, eller mellom sofaen og sofaputene. Sett deg på kne og benytt deg så av Fleshlighten.

Få en strammere opplevelse med Fleshlight
Alle Fleshlights har et skrulokk i enden, og ved å skru på lokket kan du selv styre trykket. Jo mer du strammer lokket, jo mer vakuum danner du inne i Fleshlighten.

Du kan alltids justere lokket samtidig som du bruker Fleshlighten. Stram bare til med den ene hånden og juster etter hva du foretrekker.

Sånn rengjør du din Fleshlight

Du bør alltid rengjøre din Fleshlight, hvis ikke klistrer den seg sammen og blir uhygienisk. Heldigvis er det enkelt å rengjøre, uansett hvilken Fleshlight du har.

sexlegetoej-rengoeringNår du er ferdig tar du enkelt ut sleevet fra beholderen, og skyller det med varmt vann. Husk å skyll den i midten, så du får vasket all glidekremen bort. Det er viktig at du ikke bruker såpe når du vasker sleevet.

Hvis du ønsker å bruke et renseprodukt etter du har skylt den med varmt vann, skal du bruke et rengjøringsprodukt som er spesielt produsert for å rengjøre sexleketøy. Her kan vi anbefale Pjur Sexleketøys Rengjøring.

Tørk videre forsiktig sleevet med et håndklede, eller la det lufttørke godt et tørt sted. Husk også å vende vrangen ut, så den innvendige side får tørket godt opp.

Når sleevet er tørt, vil du oppdage at det kan virke en smule klissete. For å få tilbake den myke, glatte overflaten, kan du bruke litt Fleshlight Pulver. Dryss pulveret rundt på sleevet, både utvendig og innvendig, så kommer den gode overflaten tilbake.

Sett sleevet tilbake i beholderen, så ligger den klar til neste gang.

Psssst… Hvis du vil ha en enda større realistisk opplevelse, så se på våre sexdukker.