Guides

Få en større penis med Male Edge

Vurderer du å investere i en Male Edge penisforstørrer? Drømmer du om en større penis, så kan du med fordel lese denne guiden. Her får du en introduksjon til hvordan penisforstørring med Male Edge fungerer, og hvilke forskjellige Male Edge-produkter vi har hos Sinful.no.

Tross det engelskklingende navnet er Male Edge faktisk et dansk produkt. Opprinnelig ble det brukt som ledd i etterbehandlingen etter penisforstørrende operasjoner, men man fant raskt ut at Male Edge faktisk hadde større effekt enn selve operasjonen.

Menn som bruker Male Edge, forlenger i gjennomsnitt lengden av penis med 28%, og omkretsen med 19%. Internasjonale undersøkelser viser til og med at dette er en permanent forlengelse.

Sånn fungerer Male Edge

Kort fortalt fungerer Male Edge ved gradvis å forlenge penis ved hjelp av et såkalt uttrekningssystem. Dette gjøres ved å justere på forlengeren løpende, og ved å forlenge varigheten av hvor lenge du har den på. Det er en smaksak når på døgnet du velger å bruke penisforstørreren. Den kan både brukes om natten eller om dagen under løstsittende tøy.

De fleste menn opplever synlige resultater allerede etter 2-6 måneder. Men du kan fortsette å bruke Male Edge så lenge du har lyst.

Sånn bruker du Male Edge

For å få mest mulig ut av din Male Edge, anbefaler vi at du følger disse instruksjonene. Instruksjonene gjør det litt enkelere å komme i gang med Male Edge, og sikrer at du bruker den korrekt.

1. Kom godt i gang

Kom godt i gang

Male Edge leveres ferdig samlet, så du kan gå i gang med å bruke den med det samme.

Hvis din penis er under 12,5 cm i slapp tilstand, er forstykket med gummiremmen ikorrekt innstilt på forhånd.

2. Indstil forstykket med gummiremmen

Indstil forstykket med gummiremmenEr din penis over 12,5 cm, skal du snu forstykket med gummiremmen, sånn at avstanden mellom gummiremmen og den delen som sitter ved penisroten økes.

Klikk av plastikdelen, som gummiremmen sitter på. Skru plastikkdelen rundt en gang, og klikk deretter plastikkdelen på igjen.

3. Påsetting av Male Edge

Påsætning af Male EdgeNå er du klar til å sette Male Edge på penis. Sørg for å slappe godt av imens du setter den på, og følg instruksjonene nøye for å oppnå det beste resultat.

Hold forstykket (den del med gummiremmen) og basisringen fra hverandre, og plasser basisringen ved penisroten.

4. Montering av gummiremmen

Montering af gummiremmenSett gummiremmen rundt penis. Remmen skal settes rett bak penishodet.

Hvis du er omskåret, kan du feste remmen forhuden, eller dra forhuden tilbake om du foretrekker det. Prøv gjerne begge deler, og velg det du synes er mest behagelig.

5. Justere lengden på stavene

Justér længden på stængerneFor at du skal kunne justere på stavenes lengde, skal du skru dem en kvart omgang med klokka for å løsne dem.

Deretter kan du innstille dem i den lengden du ønsker.

6. Feste stavene

Fastspænding af stængerneNår du har funnet den posisjonen du vil ha stavene i, skrur du dem tilbake mot klokken, til du hører et “dobbeltklikk”.

Klikket markerer, at stavene er låst.

7. Ikke overbelast stavene

Overbelast ikke stængerneVær oppmerksom på at stavene ikke trekkes lengre ut enn til de siste hullene.

Hvis stavene glir ut, trykker du bare den doble splitten sammen, og dytter dem tilbake igjen.

8. Klikk stavene fast på forstykket

Klik stængerne fast på forstykketNår stavene står i den rette posisjonen for deg, dytter du dem forsiktig tilbake mot kroppen.

Nå skal du feste stavene sammen med forstykket. Dette gjør du ved å klikke stavene sammen med med forstykket.

Når du hører et klikk, vet du at de to delene er riktig satt sammen.

9. Innstill trekkraften

Læs trækkraftenNår du fører den indre splitten i den transparente sylinderen tilbake (i retning inn mot deg selv) , økes trekkraften.

Sylinderen har tydelige indikatorer for hvor stor trekkraften er på de forskjellige nivåer.

Det er denne trekkraften som skal forlenge din penis.

10. Sånn øker du trekkraften

Sådan øger du trækkraftenBeveg stavene fremover ved å dytte dem forsiktig inn med tommelfingrene – ett klikk om gangen.

Husk at du ikke må dytte dem lengre ut enn til det siste hullet på stavene.

Start forsiktig

Vi er godt klar over at du sikkert mer enn gjerne vil se forandringer med det samme, men det er viktig at du gir det god tid og starter forsiktig. Kroppen din trenger nemlig tid på seg for å tilpasse seg forandringen. På samme måten som du vil følge et treningsprogram på treningssenteret for å bygge muskler, skal du også starte forsiktig med din Male Edge. Begynn med kun litt trekkraft, og bær den i kort tid av gangen. Bruk dette skemaet som en veiledning til hvor stor trekkraften skal være, og for hvor lenge du skal ha Male Edgen på. Jo lengere tid som går, jo større trekkraft kan penisen din klare.

Hvilken Male Edge skal jeg velge?

Hos Sinful.no finner du tre forskjellige Male Edge penisforlengere: Basic, Extra og Pro. Selve penisforlengeren hos de tre er helt lik. Det som skiller de tre produktene fra hverandre, er i tillegg til fargen, hvor mye ekstrautstyr som følger med.

Ta også en titt på instruksjonsvideoene som du finner under Male Edge-produktsidene; Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro.

Male Edge BasicMale Edge Basic

Med det blå Basic-produktet får du alt det du trenger for å komme godt i gang med en penisforstørrelse. Basic er et perfekt nybegynnersett for deg som ønsker å finne ut om Male Edge er noe for deg. I tillegg til selve Male Edge, følger det med en gummirem, lineal, oppbevaringsveske og instruksjons-dvd – alt hva du trenger for å komme godt i gang.

Male Edge Extra

Male Edge ExtraExtra-utgaven i grønn har litt ekstra utstyr, men som sagt er selve penisforlengeren den samme – kun i en annen farge.

Sammen med Male Edge Extra får du to gummiremmer, en lineal, beskyttelses-pad, en oppbevaringspose, en svart oppbevaringsveske samt en instruksjons-dvd.

Male Edge ProMale Edge Pro

Med den røde Male Edge Pro får du ”full pakke” med masse ekstrautstyr.

I tillegg til reisevesken, linealen, instruksjons-dvd’en og oppbevaringsposen, får du hele 4 gummiremmer og flere ruller gasbind og tape.

Bruk og vedlikehold

Male Edge er utrolig fleksibel, og kan innstilles i mange ulike posisjoner sånn at den passer til deg. Ønsker at bruke Male Edge i løpet av dagen, kan du godt bruke den under løse boxershorts og bukser.

Du kan også bruke den om natten, hvis du ikke er av dem som beveger seg mye i søvne. Prøv deg frem og se om det fungerer for deg.

Male Edge er et kvalitetsprodukt som også er utrolig enkelt å vedlikeholde. Både Male Edge og selve remmen kan enkelt og sikkert vaskes i oppvaskemaskinen eller for hånd med såpe og vann. Det eneste du skal sørge for, er at du klikker forstykket ut fra stavene før du vasker den. Ved daglig bruk bør du vaske Male Edge daglig.

God fornøyelse!