Guides

Elektrosex for nybegynnere

Har du hørt om elektrisk seksuell stimuli – også kalt elektrosex? Kanskje overveier du selv å prøve det ut? For mange kan det kanskje høres litt farlig ut, siden det handler om elektrisitet – men det er det absolutt ikke. Her er det ikke snakk om støtgivende apparater som får håret til å stå i alle retninger, men heller en spennende og pirrende form for stimuli, som kan bringe deg (og din partner) til nye høyder.

Før du går i gang, anbefaler vi at du leser denne guiden, så er du godt forberedt når strømmen slås på. Det er nemlig et par ting som er nyttig å vite før du går i gang med elektrosex. På den andre siden er ikke elektrosex noen vitenskap – det er faktisk mye enklere å komme i gang enn hva man først skulle tro.

Hva er elektrosex?

Elektrosexleketøy, eller E-stim, er produkter som brukes for å pirre kroppens erogene soner ved hjelp av elektriske impulser. Når de elektriske impulsene berører huden, stimuleres nerveendene og du vil oppleve en helt spesiell og pirrende følelse.

Du kan både bruke elektrosexleketøy alene og sammen med en partner, og det finnes både produkter som er til utvendig og innvendig stimuli.

Elektrosex kan også være verdt å forsøke hvis du har vansker med å komme. Hvis du bruker et elektroapparat i og rundt skjeden, blir nerveendene ekstra følsomme, og på den måten hjelper du naturen litt på vei, og kan enklere oppnå orgasme.

Avhengig av hvilket elektosexleketøy du velger, kan du justere stimulien i forskjellige intensisteter og frekvenser. Ved svak intensitet kan du oppnå en lett, kilende følelse – litt som en elektrisk summende følelse. Ved høyere intensitet blir stimuleringen mer markant, og kan kjennes litt ut som en varmende vibrator eller prikkende støt.

Elektrosex er altså ikke synonymt med smerte eller støt, som mange tror. Du kan få stor glede av elektrostimulering, selv om du også kun holder deg til de lave intensitetsnivåer.

Ta en titt på videoen under, for å se mer om hva elektrosex er:

Kom godt i gang med elektrosex

Når du vil i gang med elektrosex, skal du overveie hvilken form for stimuli du ønsker, og hvilke muligheter du vil ha med ditt leketøy.

mystim_electric_eric-e-stim-dildo-vibratorEn stor del av det elektrosexleketøyet som er på markedet, skal kobles til et apparat for at strømmen skal føres videre. Dette gjelder ikke Electric Eric. Derfor er denne dildovibratoren også et godt valg til deg som er nybegynner, slik at du enkelt kan finne ut om dette er noe for deg, for så å heller investere i det dyrere og mer avanserte utstyret senere.

Dildovibratoren er oppladbar, så du slipper også en haug av forskjellige ledninger og tilkoblingsmuligheter.

En fordel ved Eletric Eric er at den både kan vibrere og sende ut elektrostimuli, så du kan kombinere de to stimuleringsformene, eller bruke dem hver for seg. Så hvis du skulle oppleve at elektrosex ikke er noe for deg, sitter du igjen med en flott dildovibrator med deilige, pirrende vibrasjoner.

fetish-fantasy-shock-therapyForetrekker du heller utvendig stimuli, er Fetish Fantasy Shock Therapy et godt og billig elektrosett å starte med.

Settet inneholder både en elektroboks og fire elektroder, som kan plasseres akkurat hvor du vil på kroppen, med unntak av hodet, halsen og i området rundt hjertet. Det gir deg altså større frihet til å nyte stimulering flere steder.

Settet er enkelt i bruk, og det er mange forskjellige stimuleringsmuligheter å velge mellom. På skjermen til boksen kan man også følge med på hvilken styrke og hvilket program som kjører.

En tredje mulighet er Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand KitDette er også et godt startsett for nybegynnere. Her har du mulighet for å skifte ut hodene på den støtutsendende staven, alt etter hvor mye og hva slags elektrostimuli du ønsker. De forskjellige hodene gir forskjellige former for støt – alt fra et begrenset område til større deler av kroppen.

Alle de omtalte produktene er ideelle hvis du vil prøve elektrosex for første gang, for å se om dette er en opplevelse som passer for deg. Men med alle tre produktene skal du være oppmerksom på at de ikke kan tilkobles annet elektrosexleketøy, hvis du senere skulle finne på å kjøpe et større apparat.

Hvis du gjerne vil ha mulighet til å bytte ut elektrosexleketøyet, hvor du for eksempel kan variere med elektroder, dildoer, penisringer osv., så skal du heller velge et elektroapparat og kjøpe det utstyret du ønsker til det.

Elektro apparater med frihet til å velge utstyr

Vil du ha frihet til å kunne nyte forskjellige typer elektrosexleketøy, skal du skaffe deg et elektrosexapparat som for eksempel Mystim Pure VibesMystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box i stedet.

Alle tre settene leveres med elektroder, som er fine å starte med. Så kan du etter hvert kjøpe det ekstrautstyret du skulle ønske deg.

Det er ikke noen av disse apparatene som er bedre enn de andre, så det er ofte en smakssak hva som passer best for hver enkelt. Noen av de tingene som derimot kan variere fra sett til sett, er hvor enkelt det er å bruke, og hvor mange sexleketøy du kan koble til på samme tid.

mystim_current_conrad_E-stim-dildoRimba Digital Elektrosex Box gir deg muligheten for å tilkoble opp til fire forskjellige produkter, og du kan styre dem individuelt. Mystims to sett gir deg muligheten for å tilkoble to av gangen.

Uansett hva du velger, kobles elektrosexleketøyet til med kabler, og det er inngangen i boksen og på leketøyet som avgjør om produktene passer sammen.

Under hvert produkt kan du se hva slags inngang det har, og vi anbefaler at du alltid sjekker dette før du kjøper noe, så du er sikker på at produktene dine passer sammen.

Er du i tvil om hvorvidt et bestemt sexleketøy passer til nettopp ditt elektrosexapparat, eller omvendt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på service@sinful.no eller telefon 21 98 88 81.

Ekstra tilbehør

electrastim-conductive-gel-til-elektro-sexlegetoejAkkurat som med normalt sexleketøy, er det en god idé å også med elektrosexleketøy benytte et glidemiddel, for å gjøre opplevelsen glattere og mer behagelig.

Electrastim Conductive Gel er en gelé som er spesielt utviklet for å benytte sammen med elektrosexleketøy.

Glidemidlet er med på å forsterke følelsen av de elektriske impulsene, samtidig som de forskjellige hodene og annet utstyr blir enklere å bevege over huden. Du skal dog være oppmerksom på at denne geleen ikke skal brukes innvendig.

Bruker du elektropads, bør du også benytte en selvklebende gel, spesielt utviklet til elektrosex, slik at padsene ikke faller av mens du bruker dem.