Anmeldelser

Electric Eric

Da jeg fikk Electric Eric i hånden, ble jeg over gjennomsnittlig nysgjerrig. Den gjør nemlig noe som ingen av mine andre dildoer gjør: Den stimulerer ved hjelp av strøm. Men jeg var også litt engstelig. Strøm… Hvordan vil det føles? Heldigvis viste bekymringene mine seg å være uberettigede: Electric Eric setter deg garantert i støtet!

Generelt

Electric Eric er en dildovibrator med elektrostimulering, også kalt e-stim eller e-stimulering. Det betyr at den utover å vibrere – hvilkte alle dildovibratorer gjør – også leverer må elektriske impulser. Det lyder kanskje voldsomt eller skremmende, men det føles mer som pirrende prikking enn som støt. Her er det altså ikke tale om støt fra verken stikkontakten eller høyspentledninger.

Electric Eric har åtte forskjellige virbasjonsprogrammer og fem forskjellige e-stim-programmer. På samtlige programinstillinger kan intensiteten justeres.

I tillegg har den et ekstra e-stim-program som kalles treningsprogrammet.

Vibratoren er enkel å bruke, på tross av at det finnes så mange forskjellige funksjoner. Det er en knapp som aktiverer elektrostimuleringen og en annen knapp som aktiverer vibrasjonene. Derfor kan man styre vibrasjonene og elektrostimuleringen hver for seg, i tillegg til at man kan kombinere dem akkurat som man ønsker.

Før jeg kastet meg over min elektriske venn, leste jeg litt forskjellige artikler om elektrosex. Alle forklarte at elektrosex ikke er forbundet med smerte, og det er heller ikke farlig. Allikevel var jeg en smule nervøs da jeg for første gang skulle gi meg selv elektriske impulser. Og i underlivet attpåtil! Men bekymringene mine blåste bort idet jeg satte den i gang. På intet tidspunkt fikk jeg vondt av å bruke e-stim-funksjonen – heller ikke når jeg skrudde intensiteten opp.

Oplevelse og funktioner

På elektroimpulsenes laveste intensitetsnivå, merkes det som en fin, pirrende og prikkende følelse. Hvis man skur intensiteten opp, Electric Eric2blir den prikkende følelsen erstatett med en mer intens opplevelse, hvor skjeden trekker seg lett sammen. Når man holder dildoen helt riktig, kan man tydelig merke impulsene som løper raskt opp gjennom skjeden, hvilket føles svært godt. Det krevde samtidig at jeg holdt dildoen på en helt bestemt måte.

Jeg prøvde meg litt frem med de forskjellige vibrasjonene, samtidig som jeg hadde E-stim-funksjonen på. Det føltes helt klart best når begge funksjonene var på. E-stim alene gjorde ikke så mye for meg.

Treningsprogrammet var uten tvil mitt favorittprogram. Programmet er laget for å styrke skjedens musklatur ved å få skjeden til å trekke seg sammen, slik som når man gjør knipeøvelser. Dette programmet er ikke laget kun for onani, men jeg synes det var utrolig pirrende å bruke det sammen med vibratorfunksjonen på høy hastighet. Og med en ekstra vibrator på klitoris, så var jeg helt solgt.

Bedømmelse:

Selv om Electric Eric krever litt tålmodighet, så er det en svært god begynnerdildo til elektrosex. Jeg har blitt mye mer nysgjerrig på denne form for seksuell stimuli, og det er aboslutt ikke siste gang jeg kaster meg ut i elektriske leker med noe av alt det elektrosexleketøy som finnes på markedet.

Tekniske funksjoner:

MATERIALE: Silikon og ABS.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE: 27 cm.
BREDDE: 3,8 cm.
VIBRASJONSNIVÅER: 8 justerbare (5 intensiteter for hver program).
E-STIM NIVÅER: 5 justerbare (10 intensiteter for hvert program).
BATTERIER: Oppladbart batteri (lades med laderen som følger med).
VANNTETT: Nei, men kan rengjøres med en fuktig klut. Må ikke nedsynkes i vann.

Har du lyst til å prøve Electric Eric? Så klikk her!