Guides

DEN ULTIMATE GUIDEN TIL SEX SPILL

Du vet sikkert utmerket godt at sex spill er en greie, kanskje har du hørt andre snakke om dem, men har du selv noen spill liggende? Ikke det?

Så er det nok fordi du:

  1. Ikke aner hvor du skal begynne
  2. Synes det er vanskelig å selge ideen om et spill i din intime relasjon

Derfor har vi laget en guide til deg, for å gjøre det enklere for deg å tre inn i den forundelige verden av erotiske spill.

Hva er et sex spill?

Et sex spill er ganske enkelt et spill du kan spille sammen med en partner. Spillene, som også kalles erotiske spill, finnes i mange forskjellige typer sjangere, men felles for dem alle er at de søker å skape mer intimitet mellom deg og partneren din.

Hva kan jeg bruke et sex spill til?

Uansett om du har en ny partner du ønsker å bli bedre kjent med, eller om dere har vært sammen lenge, kan et sex spill være en utmerket måte å utforskre hverandre på. Dere vil få muligheten for å oppdage nye sider av hverandre, komme nærmere, og ikke minst ha det gøy.

Er du et konkurransemenneske? Kanskje begynner nysgjerrigheten og vinnerinstinktet å boble allerede når dere pakker spillet ut av esken. Det er lov å bli litt lattermild og lekesyk når dere spiller et sex spill sammen. Det viktigste er at dere har det gøy, og at dere får et påskudd til å prøve ting dere kanskje ikke hadde kommet på selv.

Når spillet først er i gang, kan stemningen raskt endre seg fra å være full av lek og tull, til å bli sensuell og intim. Det er nettopp dette et slikt spill kan.

Hverdagen blir satt på pause, og lidenskapen får tre frem i rampelyset. Fantasier, lyster og begjær pipler frem, og de røde kinn er ikke langt vekk.

Alt dette med kun litt hjelp fra et spill.

Hvilke typer sex spill finnes det?

Det finnes mange forskjellige sex spill å velge mellom, så når dere skal finne det spillet som får akkurat deres parforhold til å boble, vil vi starte med å se på hvilke dere kan velge mellom.  

Dialogspill er til dere som opplever at hverdagen har tatt over forholdet. De store spørsmålene og de lange, gode samtale er erstattet med oppvask og hjemmebakte knekkebrød. Dialogspillene er designet for å få dere tilbake på sporet, og få samtalen til å bli litt mer interessant igjen.

to mennesker som spiller dialogspill

Spillekort kan både brukes på samme måte som dialogspillene, men de kan også invitere til litt frekkere leker. De er samtidig enkle å ta med på den romantiske helgeturen, og passer perfekt til en avslutning på kvelden etter noen glass vin.

Terninger er gode når dere ikke orker å forholde dere alt for mye til regler, men bare vil komme raskt igang med den frekke og kinky leken. Denne måten å leke på kan f.eks. se ut på den måten, at dere kaster terningene og ser hva dere skal gjøre, og hvor på kroppen det skal utføres, og så er leken igang.

Brettspill er opplagte når dere har et par timer hvor parforholdet skal få litt fokus. De er som regel litt mer avanserte enn de andre spillene vi har nevnt, og inneholder både dialog og kommunikasjon, men også de mer kroppslige elementene, hvor kvelden får alle muligheter for å ende på den best tenkelige måten.

Morsomme spill legger til rette for en masse gode lattekuler, og er perfekt når dere har gjester og vil ha en ekstra morsom kveld. Her er det bare å åpne latterdøra, og le(ke) dere inn i en god kveld.

 

Sitter du fremdeles med massevis av spørsmål? La oss gå igjennom de aller vanligste av dem, så du blir enda litt klokere på femomenet sex spill:

FAQ – Sex spill

  • Har dere sex spill på norsk? Nei, de fleste sexspill blir produsert på engelsk. Men språket er ofte lett å forstå, og reglene ikke komplekse, så gi det et forsøk selv om engelsk ikke er din sterkeste side.
  • Har dere sex spill på engelsk? Ja, vi har mange forskjellige sex spill på engelsk. Som nevnt blir de alle fleste sex spill produsert på engelsk for å treffe en så stor målgruppe som mulig.
  • Hvad er det aller beste sex spillet? Det beste sex spillet, er det spillet som får dere til å komme hverandre nærmere. Så det vil være litt individuelt hva som passer best til akkurat dere. Har du behov for enda litt mer inspirasjon, har vi samlet en topp 10-liste lenger nede på siden.
  • Har dere online sex spill? Nei, dessverre. Til tross for at vi er en velvoksen webshop, setter vi vår lit til de analoge sex spillene, ettersom de i våre øyne er mer nærværende og gir bedre mulighet for å sette dere i den rette stemningen.

Hva kan et sex spill bidra med til sexlivet?

UNO og Bezzerwizzer fungerer helt fint til vennemiddagene, men når det er tid til bare dere to, en flaske vin og nye eventyr, er sexspill det mest opplagte.

Et erotisk spill kan være en helt ny, og annerledes form for gave enn de dere pleier å gi hverandre. Spesialøl, hotellopphold og dyr sjokolade er selvfølgelig deilig det også, men når dere vil ta overraskelsene til nye høyder skal det andre boller til. Og dessuten kan de naturligvis godt kombineres med de andre gavene.

Føles det fremdeles uvant og litt rart å bestille et sex spill, kan vi berolige deg med at dette bare er kosespill. De har slett ikke fallgruver, er for vanskelige eller for kompliserte. Det aller største risikoen er at du får noen ekstra poeng på latterkontoen, og best av alt – at dere får noen deilige opplevelser sammen.

fifty days of play sex kortspill

Det som likevel kan ha mye å si er verdien av de nye tingene dere finner på i soverommet. Hverdagen blir satt på pause, mens dere leker dere til mer nærhet og intimitet, faktorer som sjedent er konstante i parforholdet.

Spontanitet er som regel en faktor som er mer tilstede tidligere i forholdet, men som kanskje ikke er en like stor del av parforholdet når dere har vært sammen i noen år, eller hvor hverdagen med alt hva den inneholder, tar over. Når dere tar et spill med inn i ligningen, vil dette naturlig bidra med nye ideer, nye påfunn og friske innspark i relasjonen. Kanskje får dere se noen litt mer kinky sider av hverandre enn de dere har sett før? Kanskje vekker det nysgjerrigheten om å se mer av det?

Sex spillet er en opplagt mulighet til å styrke nærheten og relasjonen imellom dere, oppdage nye sider av hverandre, og kanskje også introdusere sexleketøy til den intime leken når dere får lyst til mer.

Så til det avgjørende spørsmålet:

Hvordan kommer man i gang med å bruke et erotisk spill?

Er det ikke bare å gå inn på sinful.no, kjøpe et spill, prøve det, og det var det? Jo i grunn. Men det kan være flere ting du skal tenke over før du kommer igang.

Allerførst er det en god idé å gjøre opp med deg selv, hva du ønsker å få ut av det: Er det en sterkere seksuell relasjon, eller er det en mulighet for å komme igang med de gode samtalene?

Du kan naturligvis oppnå begge deler, men det kan være forsjell på hvilket spill du skal gå etter. Noen er laget for å booste den seksuelle leken, f.eks. med nye stillinger, mens andre handler om å utforske hverandres tanker og følelser, og dermed lede til mer nærhet.

Deretter skal du ta stilling til om valget av spill skal diskuteres med partneren din, eller om det skal være en overraskelse, en gave som du kan gi på et passende tidspunkt. Begge deler har sine fordeler.

Når dere sitter klare med sex spillet, og dere er nysgjerrige på å prøve det, handler det om å få satt et stort kryss i kalenderen, hvor mobilene skrus av, barna er hos bestemor, og alt er lagt til rette for en god kveld.

Ta gjerne med litt ekstra for å sette den rette stemningen. Litt snacks og noe godt i glasset, noen tente lys og litt deillig bakgrunnsmusikk slår aldri feil.

Så hvilket spill er det rette for dere?

Finn de 10 beste sexspillene her

Vi starter med de beste sex spill for par.

You and Me (engelsk) Kortspill

Dette spillet inneholder 90 kort oppdelt i «hans» og «hennes». Dere bytter på å trille terningen, og teningen bestemmer hvilket kort som skal trekkes. Kortet inneholder idéer, forslag og aktiviteter til hvordan dere kan forføre hverandre. Timeglasset kan brukes som et ekstra pirrende element, hvis noen av oppgavene skal vare i en bestemt tid.

Spillet er opplagt til dere som vil ha ny inspirasjon, og som ikke er redd for å prøve nye ting eller gjenoppdage gamle skatter.

 

 

Monogamy (engelsk) – Brettspill

Dette spillet har vunnet masse priser, og det med god grunn. Spillet byr på spennende, morsomme og sexy utfordringer, og etter få terningskast vil dere merke hvordan dere smiler mer, blir mer tente og er mer kjærlige overfor hverandre.

Spillet lar dere velge mellom tre intensitetsnivåer: intimt, lidenskapelig og hett, og vinneren får velge hvilken fantasi han eller henne får utleve. Vil dere nyte hverandre mer, både på det fysiske og det psykiske nivået, er dette helt klart et spill for dere.

Monogamy brettspill
 

Fifty Days of Play (på engelsk) – Kortspill

Navnet er sikkert kjent for mange, men denne versjonen inneholder noen ovveraskelser for de fleste. Reglene er enkle: Det er én terning og 50 konvolutter i ulike nyanser – jo mørkere, jo frekkere innhold. Dere bytter på å slå terningen som avgjør hvilken farge som skal trekkes. 

Har dere lyst til å være litt mer kinky sammen, men mangler den siste dyttet i riktig retning for å komme i gang? Da er Fifty Days-spillet klar til tjeneste. Spillet er på engelsk, men i et enkelt og lett leselig språk.

Fifty Days of Play kortspill

Fetish IOU (på engelsk) – Kortspill

Er dere klare til å utforske det kinky universet, får dere 50 idéer her. Dette er et oppgavespill hvor dere trekker forskjellige utfordringer dere skal utføre. Finn remediene frem fra skuffen, og gled dere til å utleve fantasiene, godt hjulpet av kortene. Spillet er ment som en måte å starte et forspill, som ved hjelp av spillet bygger seg opp til den helt store finale. Kanskje blir dere også inspirert til å gå til anskaffelse av nytt leketøy, som spillet foreslår?

Er dere klare til å utforske det kinky universet, er dette spillet en fin start til å kickstarte fantasiene og få dem til å skje i virkeligheten. Selv om spillet er på engelsk, er det enkelt å forstå.

Fetish I.O.U kortspill

Bedroom Battle (på engelsk) – Kort

Spillet med sexy utfordringer! Med 92 battlekort og 70 gevinstkort, som står for 210 forskjellige typer oppgaver, får dere det travelt. Finn konkurranseinstinktet frem, og gi alt når de ulike fantasiene skal utleves.

Trenger fantasiene påfyll, blir de godt hjulpet av en god porsjon konkurranse. Til tross for at det er på engelsk, er det enkelt å forstå og lese kortene.

Bedroom Battle kortspill

SexRoulette-Brettspill

SexRoulette setter fart på de intime stundene. Snurr hjulet og se hvilket tall pilen lander på. Finn tallet i heftet som følger med, og les hvilken pirrende oppgave som skal utføres. Det kan være alt fra «Gi hverandre bind for øynene» til «Ta frekke bilder av hverandre».

Mangler dere idéer til hvordan dere kan gjøre noe ekstra godt for hverandre og for deres intime relasjon? Da er dette sexspillet for dere.

sex roulette sexspill

2 jokere – Lattermilde spill

Vi har nå kommet frem til de to jokerne, som kan noe helt annet enn å guide dere til kinky bondage eller til å få samtalen til å nå nye høyder. Disse vil nemlig få dere til å gapskratte.  

PIKK Morsomt Selskapsspill Spillet er en moderne utgave av de tre klassiske selskapslekene miming, alias og memory med bilder av det mannlige kjønnsorganet som et viktig omdreiningspunkt. Dere kan være mellom 3-12 deltakere og spillet er opplagt til utdrikningslag, spillkveld med vennene og vorspiel, men kan også spilles i andre sammenhenger når dere bare vil ha dere en god latter.

PIKK Morsomt Selskapsspill

 

Cum Face Duel Pump Action Penis Kanskje kjenner du det allerede, men hvis du ikke gjør det, kan vi fortelle deg at dette spillet har vært en stor greie på sosiale medier. Spillet går i all sin enkelhet ut på at man heller en væske inn i det lille hullet i midten av maskinen, og siden gjelder det å pumpe så hardt og raskt du kan for å unngå at det er deg selv spruten treffer.

cum face duel pump action spill

 

Gratulerer! Nå er du en ekte spillmester. Grip terningene eller kortene, og gjør deg klar til å krydre parforholdet med sexy utfordringer.

Vi ønsker dere lykke til, og håper dere har fått med dere noen tips som kan gjøre sexlivet enda mer givende.