Guides

Den store blowjob-guiden

Det er viktig å skjemme bort hverandre noen ganger. Og det er nok ikke en hemmelighet, at en blowjob kan gjøre enhver mann helt mo i knærne. Her er våre 10 beste tips til mindblowing munnsex – og en lykkelig tilfredsstilt mann!

Hvis du er litt usikker på hvordan du gir den aller beste oralsexen, eller bare mangler inspirasjon til å bli (enda) bedre, gir vi deg her våre aller beste tips og råd til å gi ham en deilig opplevelse. Er du singel, har vi til og med noen tips til deg.

 

1. Sett opp håret

Det kan høres litt usexy og praktisk ut, men en strikk i håret kan gjøre underverker for dere begge når dere kaster dere ut i blowjob-disiplinen. Hvis du har langt hår, så sett det opp i en hestehale eller topp slik at hårlokkene dine ikke kommer i veien. Det gir større bevegelsesfrihet for deg, pluss at det gir ham en fremragende utsikt (og hankjønnene er faktisk meget visuelle av seg). Jo mer han kan se deg slikke, suge og nyte hans penis, jo frekkere blir opplevelsen for ham.

2. Ned på kne

Det finnes mange måter å gi en blowjob på, men den beste stillingen for dere begge er den hvor han står, mens du kneler foran ham. Dette gir deg de beste arbeidsbetingelsene, fordi du både kan nå rumpa, ballene og naturligvis penisen, samtidig som det gir ham den beste utsikten. Legg eventuelt en pute under knærne dine, sånn at du sitter behagelig under hele seansen.

Den beste blowjob-stillingen

3. Start forsiktig

Mange menn er veldig sensitive og kjenner selv den minste berøring av penis – og det kan føles ekstra intenst for ham hvis det er første gang, du går ned på ham. Start derfor litt forsiktig for å få en følelse av hva han liker ekstra godt.

Du kan gjerne starte med å la tungen din leke forsiktig med penishodet og deretter la munnen gli lengre og lengre ned over skaftet hans. Beveg hodet ditt langsomt opp og ned, og sørg for å ha nok spytt i munden så det glir godt.

Når du har en følelse av hvor hardt eller forsiktig han liker det, kan du sette opp tempoet litt. Her kan det være en god idé å ta hendene til hjelp for å gi ham større nytelse. Bruk hånden som en direkte forlengelse av munnen din, hvor du holder hånden rundt skaftet hans og beveger den opp og ned i myke, glidende bevegelser. Det er viktig at du hele tiden lytter etter hvordan han reagerer, slik at du unngår å dra for hardt i forhuden hans. For mange menn er dette nemlig et veldig følsomt område.


Psst! Visste du at Sinful har et stort utvalg av frekt og forførende sexleketøy til par?


4. Slikk i vei

Tirr ham litt før du vender all oppmerksomhet mot penisen hans. Bruk tungen din til å kile og pirre andre erogene soner på kroppen hans. Bare det at munnen din befinner seg i “nabolaget”, vil drive ham til vanvidd av forventning og spenning!

Vil du ha litt hjelp på veien, kan du enkelt forvandle kroppen hans en stor, uimotståelig fransk dessert med den spiselige System JOs Gelato glidekrem, og slikk deg hele veien til hovedretten. Forestill deg at penisen hans er en stor, velsmakende softis. Start med å slikke helt nede fra mellomkjøttet eller penisroten, og la tungen din gli mykt og laaaaangsomt hele veien opp til glansen hans. Når du er kommet til toppen, slikker du penishodet (fremdeles med myke, forsiktige strøk med tungen) og starter forfra igjen.

System JO Gelato Glidekrem

 

Et annet enkelt triks er å late som om tungen din er en sommerfugl. Bruk tungespissen og la den ‘flagre’ i forskjellige retninger over penishodet hans. Du får garantert bonuspoeng for å treffe spalten og penisstrengen!

5. Bruk lyd

Et vellykket blowjob handler like mye om DIN entusiasme og nytelse som hans. Jo mer du smatter og stønner og kjører på lydeffekter, desto tydeligere signalerer du at du elsker følelsen og smaken av hans store penis i din munn. Din begeistring vil sende ham helt til himmels.

Når du har manddommen hans i munnen, kan du faktisk gjerne stønne litt ekstra. Vibrasjonene fra  stønnene vil nemlig gi ham ekstra stimulering.

Vibrasjoner med sexleketøy

Hvis du ikke har lyst til å bruke stemmen, men  allikevel vil gi ham en «sitrende” opplevelse, kan du også bruke en vibrator som du plasserer under haken din mens du har ham i munnen. Dette vil også gi ham en deilig pirrende fornemmelse.

Du kan også dra det orale trumfkortet og forvandle munnen din til en vibrerende ‘out-of-this-world’ blowjobmaskin med en frekk tungevibrator.

Du kan også prøve en vibrerende penisring som NÕS som er perfekt for munnsex. Ringen senkes over penis, hvorfra vibrasjonene skaper en enda større nytelse. Den sitter ved roten av penis, slik at den ikke kommer i veien for munnarbeidet ditt. Det er en perfekt løsning hvis du ønsker å løfte dine blowjob ferdigheter til nye høyder og gi partneren din en enda mer intens og uforglemmelig opplevelse. Det vil være noe han sent vil glemme.

 

6. Bruk hendene

Det krever litt øvelse å bli god til å bruke hender, tunge og lepper samtidig. Men hånden er faktisk også en viktig del av å kunne gi blowjobs i verdensklasse. Hånden din kan nemlig fungere som en forlengelse av munnen din, og gi deg mulighet for å kunne stimulere hele ham på en gang.

Lukk leppene rundt penis, og før ham langsomt inn i munnen. Ta fatt om penisskaftet med begge hender, og beveg munnen og hendene i takt – opp og ned, opp og ned, opp og ned. Fortsett rytmen, og skap variasjoner ved å stramme leppene og ‘vri’ hendene lett fra side til side mens du lar tungen din gli i sirkler over penisstrengen hans.

Du kan også ta fatt rundt penisroten med den ene hånden og klemme lett mens du bruker munnen og den andre hånden til å stimulere penishodet og den øvre delen av penisskaftet. Når du griper bestemt omkring penisroten tvinger du blodet oppover, og er dermed med på å gjøre penishodet enda mer sensitivt.


Husk! Glidekrem er det enkleste men beste tilbehøret til en frekk kveld i soverommet. Prøv for eksempel en økologisk utgave fra det danske merket Kaerlig.


 

7. Ikke glem ballene

Du må for all del ikke overse hans høyt elskede, utrolig sensitive baller. Hold forsiktig (med vekt på forsiktig!) rundt dem når du leker med penis, for deretter å dykke målrettet ned mot dem og gi dem litt tunge-action. Ta dem i munnen, og sug eller slikk forsiktig på dem, mens du hører ham tigge om mer!

8. Se ham dypt inn i øynene

Se ham dypt og intenst inn i øynene når du tar ham i munnen. Han vil forgude deg for å sende ham kinky, lystne blikk mens dine lepper kjærtegner og omslutter hans aller helligste sted. Som en ekstra bonus får du et kjempe selvtillitsboost av å se hvor tent dine handlinger gjør ham.

9. Pirr sansene hans

Ta munnjobben til neste nivå og overrask hans “beste venn” med kulde, varme eller bobler. Sug på en isbit, ta en slurk med kaldt vann eller drikk litt varm te rett før du slikker ham, og skap en ekstra sanselig opplevelse.

Pirr sansene hans med iskalde kyss og slikk

Du kan også sende sitrende bølger av fryd og lyst igjennom kroppen hans om du gjemmer litt boblevann i munnen din samtidig som du suger på ham. Boblene vil få det til å prikke søtt rundt ham. Du kan også prøve å ta en mintpastill i munnen, og dermed gi ham en kjølende, prikkende følelse.

10. Go deep

Mange menn fantaserer om å bli deep-throatet. Det krever en del øvelse å ta ham helt til penisroten ved hjelp av munnen din, så gå langsomt frem. Som med alt annet innen det seksuelle feltet, skal du naturligvis KUN gjøre det om du selv har lyst til det.

Hvis du ikke er så gira på å ta ham dypt i svelget, kan du få litt hjelp av et hjelpemiddel som garantert vil falle i god jord.  Fleshlight Quickshot Vantage er et genialt onaniprodukt du kan bruke i stedet for hånden din, og som vil skape en illusjon av at du tar ham lengre ned i halsen enn du egentlig gjør.

Tilfør en god porsjon glidekrem og beveg deretter sleevet opp og nedover skaftet hans. Det smarte ved dette sleevet, er at det er åpent i begge ender slik at du kan kombinere det ved å bruke munnen din som en forlengelse på penishodet hans, på samme måte som du ville gjort om du brukte hånden din.

Fleshlight Quickshot Vantage - PRISVINNER 4

 

Fantastiske blowjobs til den single mannen

Selv om du er singel trenger du ikke unnvære en frekk og fantastisk blowjob-opplevelse.

Få alle de blowjobbene du vil ha (når du vil ha dem), med den fantastiske Autoblow A.I. Blowjob Maskin. Len deg godt tilbake og nyt opplevelsen av en ekstremt realistisk blowjob. Denne blowjobmaskinen har hele 10 oralsex-teknikker som til sammen kan stimulere penis på hele 250 ulike punkter. Maskinen stopper ikke før du er tilfredsstilt og den er klar til andre runde så snar du er.

 

 

Du kan også gjøre det selv, og få oralsexopplevelsen med din egen hånd med Mr. Membr Explosive Håndjobb. Her får du et mykt og fleksibelt sleeve med en indre struktur, som garantert får deg helt i mål. Men pass på – den kan være veldig vanedannende!

God og våt fornøyelse!