GuidesUncategorized @no

Den beste vibratoren

Går du og lurer på hva som er den beste vibratoren for deg, så er du ikke alene. Det er mange ulike spørsmål som kan melde seg i forbindelse med kjøp av en vibrator: skal det være en rabbit? Hvordan får jeg en mest effektiv klitorisstimulasjon, eller er en G-punktsvibrator det beste for meg?

Hva svaret er, kan jeg faktisk ikke si. Det er veldig forskjellig fra kvinne til kvinne. Hva jeg derimot kan gjøre, er å presentere deg for de mest populære av våre testvinnende vibratorer fra Sinful.no, som våre kunder roser opp i skyene. Det vil kanskje hjelpe deg til et skritt nærmere en avklaring om hva som er den beste vibratoren for deg.

Er du klar? Da kaster vi oss ut i det.

Den beste klitorisvibrator: Rocks Off 120 mm

Den ser kanskje ikke så imponerende ut, men la deg ikke lure. Til tross for sine 120 mm er Rocks Off en svært effektiv klitorisvibrator, som uten tvil vil kunne glede de aller fleste. Nettopp takket være dens effektivitet og enkle men stilige design, har Rocks Off 120 mm vunnet flere titler som en av markedets beste klitorisvibratorer i flere danske medier.

Formen på Rocks Off 120mm gjør det enkelt å målrette stimulasjonen og de fem vibrasjonsmønstrene den er utstyrt med. De styres via en knapp, så du bare fokusere på å nyte opplevelsen. Får du lyst til å ta den med deg i dusjen? Kjør på – Rocks Off er nemlig vanntett. Pssst! Merkene Satisfyer og Womanizer er også svært populære merker når det gjelder klitorisstimulerende midler.

Det beste vibratoregg med trådløs fjernkontroll: LELO Lyla 2

Hvis du vil eksperimentere med trådløse vibrasjoner, som kan nytes både hjemme og offentlig, bør du forsøke Lyla 2 fra merket lelo. Lyla er et trådløst vibratoregg som føres opp kvinnens skjede og fjernstyres med en trådløs kontroll. Av den danske avisen EB.dk fikk Lyla 6 av 6 stjerner i deres test.

Kvaliteten, materialene og designet er virkelig ikke å klage over, men det er de kraftige vibrasjonene, den diskré lyden og fjernkontrollen som gjør at Lyla skiller seg ut.

Fjernkontrollen har nemlig det som kalles SenseMotion-teknologi, som gjør det mulig å styre eggets vibrasjoner med egne vibrasjoner med kontrollen. Holder du fjernkontrollen vannrett, er eggets vibrasjoner milde og myke. Holder du den heller loddrett, vil vibrasjonene bli kraftigere. Samtidig pulserer/vibrerer fjernkontrollen også i takt med rytmen som du beveger hånden i. Den kan derfor også benyttes som klitorisvibrator samtidig som egget stimulerer innvendig.

Bruk Lyla til en ekstra pirrende lek sammen med en partner, hvor du enten styres din partners nytelse, eller lar partnerer styre din. Egget er så lydsvakt at det også kan benyttes offentlig uten å bli oppdaget. Kontrollen har en rekkevidde på 12 meters avstand.

Den beste rabbitvibrator: Sinful Rabbitvibrator Original

Den populære Sinful Rabbitvibrator Original er en av favorittene innenfor rabbitvibratorer, og ideell til deg som vil ha dype og intense orgasmer.

Her er hva du kan glede deg til: mens stimulatoren foran (den lille kaninen) pirrer klitoris med kraftfulle vibrasjoner i seks forskjellige mønstre, masserer kulene i skaftet skjeden. De kan også bevege seg på seks forskjellige måter. Disse to funksjonene i kombinasjon gjør at denne rabbiten er et svært nytelsesfullt bekjentskap.

Vibratoren er vanntett, så den også kan bringes med i dusjen om du skulle ønske en enda våtere lek.

Den beste vibrator til G-punktsstimulasjon: Fun Factory Moody

Den stilige Moody er en oppgradering av den tidligere vibratormodellen “Stubby” fra Fun Factory. Denne ble kjent som et av de beste sexleketøyene på markedet i et dansk TV-program på DR1.

Moody er velegnet til dype G-punktsorgasmer, men gleden stopper ikke bare der. Den bølgede overflaten stimulerer samtidig skjeden med vibrasjonene, og kransen nederst på skaftet sørger for stimulasjon av skjedeåpningen og de erogene sonene rundt mot klitoris og anus. Du vil altså med Moody få maksimal stimulasjon både innvendig og utvendig.

Moody er ikke like stor som mange andre vibratorer, men ingen fare likevel: den kompenserer for det med sine kraftige vibrasjoner og en god ergonomisk form, med den lille buen øverst.

Den beste luksusvibratoren til klitoris: JimmyJane FORM 2.

Den oppladbare FORM 2 er ikke som andre klitorisvibratorer, hverken i utseende eller funksjon, og her er det bare å glede seg: det flotte og stilige designet gjemmer nemlig hele to motorer, plassert i hver sin “spiss”, og gir en unik mulighet for dobbelstimulasjon.

De to motorene gjør at spissene vibrerer hver for seg, så du er sikret en enda mer intens og stimulerende opplevelse. Trykker du de to spissene sammen, utløser det en ekstraordinær og enda mer kraftfull multi-speed vibrasjon. Her går effekt, design og kvalitet opp i en høyere enhet, og derfor har også FORM 2 vunnet en test i den danske avisen EB.dk med 6 av 6 stjerner.

FORM 2 er vanntett, så du også kan nyte den både i dusjen eller i badekaret.

Den beste Magic Wand vibrator: Passion Pointer Oppladbar Massasjestav

Hvis du har sett “Sex and the City” har du kanskje også hørt om den berømte og beryktede Magic Wands, som opprinnelig ble utviklet til kroppsmassasje – og har derfor en svært kraftfull massasje å tilby. Så kraftig og effektiv at det nesten følger med orgasmegaranti!

Passion Pointer Oppladbar Massasjestav er en av markedets mest kraftfulle wands. I motsetning til de første Magic Wand-modellene er denne oppladbar, så du har fri bevegelsesmulighet med den. Selv om den ikke kjører direkte på strøm, som sine forgjengere, har den ikke mistet sin kraft og styrke av den grunn.
Den magiske Wanden er ideell til både intim- og kroppsmassasje, så la spenningene forsvinne som dugg for solen og la nytelsene rulle inn over deg.

Passion Pointer har et fleksibelt hode i lett ettergivende gummi som virkelig kan gi stor nytelse. Og får du en dag lyst til å prøve noe nytt og annerledes, finnes det også en rekke av stilig tilbehør som kan festes på hodet, som f.eks. et G-punkts- eller rabbittilbehør, så den også kan brukes til innvendig stimulasjon.