Guides

Clone A Willy – Den Ultimate Guide

Kunne du tenke deg en avstøpning av penisen din? For det kan rent faktisk la seg gjøre. Det involverer heldigvis ikke DNA-prøver og forskere i hvite frakker.

Med Clone A Willy kan du nemlig klone penisen din hjemme hos deg selv, og du behøver ikke å gjøre annet enn å dra ned buksene.

Du vil kanskje forære et ekstra eksemplar av utstyret ditt til din utkårede, så hun eller han ikke må unnvære deg når du ikke er til rådighet. Eller kanskje du synes at det er den perfekte gave til vennen som alltid bare ønsker seg penger eller underbukser?

Uansett anledningen, er det nesten stensikkert at mottakeren vil trekke på smilebåndet når de pakker opp gaven – enten den inneholder en avstøpning av penisen din eller et Clone a willy kit, så de kan klone seg selv.

Men hva får man egentlig når man kjøper en Clone-A-Willy? Og er det ikke utrolig strevsomt å lage en avstøpning av penisen? Dette og mye mer finner du svaret på her i guiden, så du rolig kan kaste deg ut i prosessen.

Hva inneholder Clone A Willy?

I Clone A Willy-settene får du det meste du trenger for å lage en avstøpning av penisen din. De inneholder nemlig både bruksanvisning og følgende ingredienser:

 • Støperør
 • Støpepulver
 • Termometer
 • 2 små bokser i kvalitetssilikon
 • Rørepinne i tre
 • Vibrator

Innholdet i Clone A Willy - Klon Din Penis sett

Psst! Husk å kjøpe en pakke AA-batterier til settet, så du kan få i gang vibrasjonene med det samme.

Hvilken Clone A Willy bør jeg velge?

Sinful.no finner du flere forskjellige utgaver av de populære støpesettene. Les videre for å finne den (eller de) modellen(e) som passer best til deg og dine behov.

Clone A Willy – Original

Som navnet antyder, er dette det originale klone-kittet og det egner seg til avstøpning av selve skaftet på penis. Med settet følger det en vibrator, så du kan velge om klonen din skal vibrere eller ei (ingen grunn til å bli misunnelig – penisen din vil selvfølgelig alltid være bedre enn kopien).

Clone-A-Willy Original

Clone A Willy – Medium Skin Tone

Dette kittet er nøyaktig det samme som originalen, bortsett fra at det har en litt mørkere hudtone. Du får altså en tro kopi av skaftet ditt og en vibrator som kan gjøre klonen litt ekstra pirrende.

Clone-A-Willy Klon Din Penis Medium Skin Tone

Clone A Willy – Plus Balls

Hvis du synes det er synd at testiklene dine ikke blir foreviget i en avstøpning, så bør du velge denne utgaven, som både lar deg klone penisen og pungen din. Settet inneholder dessuten en fjernstyrt vibrator.

Clone-A-Willy Plus Balls Klon Din Penis

Clone A Willy – Glow in the Dark – Green

Vil du ha en ekstra festlig klone? Da er det denne utgaven du skal ha, som gir deg et selvlysende resultat. Settet består av samme innhold som du finner i originalen – det er bare fargen som er annerledes.

Clone-A-Willy Selvlysende

Clone A Willy – Glow in the Dark – Pink

Hvis det fargerike og selvlysende tiltaler deg, så kan du også få originalutgaven i en knallrosa og selvlysende utgave.

Clone-A-Willy Klon Din Penis Glow in the Dark Pink

Slik former du din Clone A Willy

Selve prosessen med å lage en avstøpning av penisen krever, at man holder tungen i munnen. Du trenger både presisjon og koordinering for å gjennomføre alle trinnene, så vårt beste råd er å alliere deg med din partner, eller en annen fortrolig, før du går i gang. Når man er to (eller flere), er det nemlig mye lettere.

Det er også viktig at du er godt forberedt og har lest hele bruksanvisningen før du begynner.

To skåler, en svart saks, en svart tusj, en slikkepott, en dildo og en Clone A Willy

Du kan også følge vår utførlige steg-for-steg guide til Clone A Willy her:

Forberedelse
Selv om ditt Clone A Willy kit inneholder mye av det du behøver, skal du selv finne frem disse tingene før du starter:

 • En skål til støpemassen
 • Sleiv eller slikkepott
 • Saks
 • Tusj
 • Et stykke firkantet papp
 • En skål til silikonen (bruk evt. en gammel plastboks som du kan kaste etterpå – silikonen er svært vanskelig å få vekk)
 • Desilitermål eller vekt
 • Kjøkkenrull eller en våt klut
 • Stoppeklokke/mobiltelefon
 • En klone-klar penis

Nå kan moroa starte. For å kunne lage en avstøpning må penisen din være stiv, så det gjelder å la tankene vandre hen til dine dypeste fantasier eller la partneren din hjelpe deg litt på veien. Når du har fått reisning, er dere klare for å ta det neste skrittet.

1. Plasser støperøret ved siden av penisen din med åpningen vekk fra deg. Sett en strek på røret ca. 1 cm over dit penisen din rekker opp.

2. Klipp røret ned til streken, så det passer til nettopp din lengde.

En dildo og et gjennomsiktig rør

Nå skal selve støpemassen blandes. Denne delen skal gå kjapt, så hjelp hverandre.

3. Hold termometeret under vannkranen og la vannet bli 32 grader. Det er viktig at du er presis.

4. Hell 4,1 dl vann i skålen din (hvis du ikke har et desilitermål, kan du bruke en kjøkkenvekt. 4,1 dl vann er det samme som 410 gram vann).

5. Rør pulveret og vannet sammen i en skål i 45 sekunder. Bruk en stoppeklokke eller mobiltelefonen din til å ta tiden. Det gjør ikke noe at massen er klumpete.

To gjennomsiktige skåler med pulver og en slikkepott

6. Hell massen ned i støperøret og stikk fort din erigerte penis inn i røret. Bøy deg eventuelt litt forover, så penisen peker mer nedover og massen ikke renner ut.

7. Hold penisen i røret i 2 minutter og tenk gjerne på noe frekt i mellomtiden, så du ikke mister reisningen din.

8. Når støpemassen har satt seg etter 2 minutter, kan du lirke penisen forsiktig ut.

Dildo plassert i et rør fra Clone A Willy

9. Heretter gjelder det å væpne seg med tålmodighet. Formen skal nemlig stå i mellom 4 til 8 timer for å oppnå best mulig resultat.

Når ventetiden er over, er formen klar. Nå skal dere i gang med silikonblandingen.

10. Start med å helle ut vann som er til overs fra støperøret. Det kan godt ha dannet seg litt kondens.

En skål, en rørepinne og to silikonblandinger

11. Bland de to beholderne med silikon i en skål eller plastboks. Bruk trepinnen til å skrape all silikonen ut og til å røre væskene sammen, så de får en jevn, fin farge.

12. Hell deretter den ferdige blandingen ned i støpeformen – og gjerne sakte, så du unngår å få for mange luftbobler i den.

Silikonblanding blir helt fra en skål ned i en Clone A Willy støpeform

13. Sett et kryss på pappen og klipp eller skjær det ut.

14. Før vibratoren gjennom pappen, så bare bunnen stikker ut.

15. Sett vibratoren ned i midten av silikonmassen, så pappen hviler på kanten av røret.

Hvit vibrator blir plassert i en Clone A Willy støpeform

Avstøpningen er nesten ferdig! Nå skal den nemlig bare tørke i 24 timer.

16. Når de 24 timene er gått, kan avstøpningen din lirkes forsiktig ut av røret. Så gjenstår det bare å nyte resultatet. Og husk å bruke et godt vannbasert glidemiddel til klonen for å få den beste mulige opplevelsen.

Dildo fra Clone A Willy

Tips og triks til avstøpning av penisen din

Du skal selvfølgelig ikke snytes for våre beste tips og triks til hvordan du får en perfekt avstøpning av penisen din. Det er nemlig mye du kan foreta deg for å gjøre det lettere for deg selv underveis.

Få hjelp med ereksjonen din
Selv om du kanskje ikke pleier å ha noen problemer med å bli eller forbli hard, så er denne kloningsprosessen ikke akkurat den mest opphissende opplevelsen i verden. Derfor kan det være en god idé å gi hovedrollen i stykket, nemlig penisen din, de beste forutsetningene for å gjennomføre utfordringen med en stabil ereksjon.

Det kan du for eksempel gjøre ved å ta i bruk en penispumpe før du setter i gang prosessen – og gjerne i kombinasjon med en penisring. Du kan også velge å bruke ringen uten å bruke pumpen først.

Hårtrimmer eller smørrelse
Hvis du har en lang eller tett kjønnsbehåring, så kan det være lurt å bruker en hårtrimmer før du går i gang. Hårene kan snike seg ned i både støpemassen og silikonblandingen, så klipp eller trim hårene, hvis du vil unngå ubehagelige røsk. Du kan eventuelt dekke kjønnsbehåringen med et lag vaseline.

Teip
Synes du at kanten på støperøret føles litt for skarp etter den ble klippet? I så fall kan du sette litt maskeringsteip eller lignende på kanten for å unngå ubehag mot huden.

Ekstra pulver
Det kan være en god idé å kjøpe litt ekstra støpepulver når du skal klone penisen din, så du er sikker på du har nok til å lage to avstøpninger. Hvis støpemassen rekker å sette seg før den helles i støperøret, må du nemlig starte forfra med en ny porsjon støpepulver.

Ekstra silikon
Hvis penisen din er lengere enn 22,8 cm i erigert tilstand, eller du vil lage en avstøpning uten vibrator, så behøver du en ekstra porsjon silikon.

Bøyd penis
Peker penisen din litt i den ene eller andre retningen? Ikke noe problem! Klipp støperøret så det har den riktige lengden og skjær det heretter over i en vinkel omtrent der hvor knekken din er mest markant. Rotér de to delene til den rette vinkelen og bruk menneskets beste ven, gaffateipen, til å sette de sammen. Du får dermed et bøyd støperør, så du kan fullføre resten av prosessen på samme måte som beskrevet i guiden vår eller i bruksanvisningen. Du kan også lese mere på Clone A Willy’s hjemmeside.

Forbered deg på søl
Både støpemassen og silikonen risikerer å renne over formen og – hvis vi skal være helt ærlige – så kan det kan fort bli litt grisete.

Du bør derfor overveie om du vil lage avstøpningen i stua, mens du står på dyre tepper og er ikledd en av yndlingsbokserne dine, eller om du vil stå naken ute på badet eller i kjøkkenet.

Ha kjøkkenrullen, en våt klut og eventuelt et gammelt håndkle klart, så du unngår en omfattende rengjøring etterpå.

 

God fornøyelse!

Vi håper at du ikke er blitt helt utslitt over de mange utgavene av Clone A Willy som du har fått presentert, og at det virker mer overkommelig å få til et godt resultat nå som du er godt kjent med fremgangsmåten.

Det er slett ikke så anstrengende som det kanskje kan virke. Det er derimot både en morsom, minneverdig og litt frekk opplevelse, og det blir ofte resultatet også.