Anmeldelser

Anmeldelse: We-Vibe Magic Wand Vibrator

Du kjenner kanskje til de populære massasjestavene kalt Magic Wands som det ble vist en utgave av i TV-serien Sex and the City? Den første Magic Wand-en, Hitachi Wand, inntok det amerikanske markedet for mer enn 50 år siden og etter den er det kommet hundrevis av nye modeller på det internasjonale markedet.

Men kan man fortsette å produsere nye versjoner av klassikeren som kan forbedre brukeropplevelsen gang på gang? Ja, det kan man! Det har We-Vibe bevist med sin seneste lansering av deres nye Magic Wand Vibrator.

Les mer om hva som gjør We-Vibe Magic Wand Vibrator så spesiell i anmeldelsen under.


4 av 5 stjerner

Fordeler
Designet både ser og føles eksklusivt ut
Både de lave og høye vibrasjonsnivåene fungerer effektivt
Den kan både nytes alene og med partneren; enten med eller uten app
Smart Silence-funksjonen fungerer utrolig bra og lever opp til forventningene

Ulemper
Smart Silence-funksjonen kan ikke brukes sammen med tilbehøret
Man må venne seg til å bruke joysticken


Eksklusivt og stilrent design

We-Vibe Magic Wand har en eksklusiv innpakning

Wandens eksklusive og innbydende uttrykk kan allerede ses på innpakningen og skuffer heller ikke når wanden tas ut av pakken. Silikonbelegget gjør at We-Vibe Magic Wand føles silkemyk fra topp til tå. Den er både behagelig å holde rundt og føles deilig mot huden, enten du bruker den på dine intime områder eller til å massere ømme muskler – den kan nemlig begge deler.

Det ergonomiske skaftet er bøyd i enden og har en fleksibel hals som gjør det enkelt å treffe på de riktige punktene. Samtidig følger wanden kroppens naturlige konturer og kan derfor brukes både når du er alene og er sammen med partneren din – uten at den er i veien.

Den lilla fargen er et av We-Vibes kjennetegn og bidrar til å gi produktene et elegant, men diskret utseende. Uansett om du liker fargen eller ei, så oser den kraftfulle vibratoren i hvert fall av kvalitet og nytelse.

Milde og kraftige vibrasjoner

We-Vibe Magic Wand byr på rumlende vibrasjoner med 10 ulike mønstre og trinnløse nivåer. Du kan både nyte milde og kraftige vibrasjoner, og den har derfor noe for enhver smak og ethvert behov. Den er således perfekt for både deg som ser etter din første wand og deg som allerede har erfaring med andre wands.

Kvinnelig hånd viser frem en lilla We-Vibe Magic Wand

Du kan enkelt bytte mellom vibrasjonsmønstrene ved å trykke på en knapp nederst på skaftet, mens nivåene styres på en helt ny måte. I stedet for en knapp har We-Vibe Magic Wand nemlig en joystick-aktig funksjon som kan dyttes opp og ned. I stedet for å trykke deg gjennom flere nivåer, behøver du bare å holde joysticken inne, helt til du oppnår ønsket intensitet.

Som med mange andre av We-Vibes produkter, kan Magic Wand Vibrator Sett også brukes sammen med gratisappen We-Connect som du finner i App Store eller Google Play-butikken. Med denne får du enda flere vibrasjoner å velge mellom og den gir deg dermed flere lekemuligheter. Vi vender tilbake til appen senere.

Mange nye og frekke funksjoner

Wanden er kjent for å gi ekstra kraftige vibrasjoner sammenlignet med andre vibrerende sexleketøy. We-Vibes Magic Wand er intet unntak, men hva kan den ellers gjøre?

I tillegg til joysticken og de intuitive vibrasjonene har wanden en genial Smart Silence-funksjon. Den sørger for at vibrasjonene først starter når wandens hode kommer i kontakt med huden. Når du bruker We-Vibe Magic Wand første gang er funksjonen slått på. Du lurer derfor kanskje på hvorfor ingenting skjer når du prøver å starte vibrasjonene uten at wanden er i kontakt med huden. Men det er altså meningen. Så snart du holder hånden på vibratorhodet eller legger det mot dine intime områder, begynner leketøyet å vibrere og du kan bare lene deg tilbake og nyte den deilige stimuleringen.

Den største fordelen ved denne funksjonen er at den demper lydnivået og dermed gjør opplevelsen enda mer diskret. We-Vibe Magic Wand gir faktisk ingen lyd fra seg med mindre den er i bruk, så hvis du er redd for at romkameraten din eller andre fatter mistanke om dine soveromsaktiviteter, kan du enkelt bli kvitt mistanken ved å bryte kontakten med huden.

Høyre hånd holder We-Vibe Magic Wand, mens venstre hånd viser hvordan man lader vibratoren med den medfølgende USB-kabelen

Du behøver altså ikke å bekymre deg for å bli avslørt av wanden når du tilbringer kvalitetstid med deg selv under dyna. Hvis noen skulle banke på døren til soverommet, kan du fort gjemme wanden under dyna uten å måtte slå av vibrasjonene først.

Smart Silence-funksjonen er også fin å ha når du bruker wanden i selskap med partneren din under massasje, forspill eller sex. Når vibratoren har gjort jobben sin, trenger dere ikke å slå den av eller redusere styrken på vibrasjonene. Den kan bare legges ned ved siden av dere mens dere fortsetter å leke.

Andre egenskaper som er verdt å nevne, er at vibratoren er vanntett og derfor kan tas med inn på badeværelset og inn i dusjen eller i badekaret. Silikonbelegget har ingen åpninger hvor vann kan trenge inn, og du kan derfor fritt utforske dine våte fantasier. Wanden er dessuten oppladbar og du slipper dermed å streve med ledninger og batteriutskiftninger. Du lader den enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen, som du kan koble til PC-en eller en adapter til stikkontakt. En liten lampe på skaftet blinker når det er lite strøm igjen og minner deg på å lade wanden før den løper tom. En fullading gir deg opptil to timers bruk.

Fungerer både til single og par

Med We-Vibe Wand følger det også med to tilbehør som forvandler den kraftige vibratoren til et helt nytt sexleketøy. Begge tilbehør har samme deilige silikonbelegg som wanden, men fås i en forfriskende grønnfarge som står i flott kontrast til wandens mørkelilla design. Tilbehøret festes rundt vibratorhodet så vibrasjonene forplanter seg til dem.

Det er derimot viktig at du slår av Smart Silence-funksjonen før du bruker wanden sammen med tilbehøret. Det gjør du enkelt ved å holde mønster-knappen nede i 5 sekunder. Du slår på funksjonen igjen på akkurat samme måte.

Det ene tilbehøret er utstyrt med myke tunger som føles fantastisk mot klitoris og fungerer ypperlig som en avveksling til de kraftige vibrasjonene fra vibratorhodet alene. Tungene kan også brukes til å pirre dine følsomme brystvorter.

We-Vibe Magic Wand og en hånd som viser det medfølgende tilbehøret

Det andre tilbehøret forvandler We-Vibe Magic Wand til en effektiv penisvibrator. To myke vinger omkranser penisen til partneren din og de stimulerende rillene mellom vingene gjør de rystende bevegelsene enda mer stimulerende.

Hold wanden stille og konsentrér vibrasjonene rundt frenulum (den sensitive strengen på undersiden av penis, rett under penishodet) eller beveg den opp og ned over penis for å simulere en handjob. Du vil få den beste opplevelsen ved å påføre en liten mengde vannbasert glidemiddel på innsiden av vingene og på penis.

We-Vibe Magic Wand kan altså nytes av begge kjønn, men er også opplagt å bruke sammen.

Kan du huske appen vi nevnte tidligere? Det er nå den får alvor trer inn i bildet. Appen kan nemlig brukes til mye mer enn å bare utvide vibrasjonsmulighetene. Med den kan du eller partneren din styre wanden med en smarttelefon, enten dere ligger ved siden av hverandre, i hvert deres rom eller befinner dere i to ulike verdensdeler. På den måten kan dere være intime sammen, selv om dere ikke er fysisk nære hverandre. Slike langdistanseleker kan føles som ukelange forspill og ender som oftest med et superfrekt og forløsende gjensyn.

Konklusjon

We-Vibe Magic Wand Vibrator Sett har alt det vi forbinder og elsker med en Magic Wand – og mer til. De nye funksjonene gjør opplevelsen bare bedre og det medfølgende tilbehøret gir både deg og partneren din enda mer nytelse. We-Vibe har nok en gang bevist at de er eksperter på å lage innovativt sexleketøy med utallige bruksmåter, og det blir derfor spennende å se hva de finner på i fremtiden.