Anmeldelser

Anmeldelse: Satisfyer Curvy 2+

Sexleketøysbransjen er i rivende utvikling, og har gjort store teknologiske fremskritt de siste årene. Et av disse fremskrittene kom for to år siden, da klitorisstimulatoren ble lansert på det internasjonale markedet.

Med den nye trykkbølge-teknologien gikk de forskjellige klitorisstimulatorene fort til topps på bestselgerlistene verden over. Den mest populære av disse, Satisfyer Pro 2 Next Generation, var et av de mest omtalte produktene i mediene i 2016.

Få år senere er en ny generasjon av klitorisstimulatorer allerede på vei inn i markedet. Den nye Curvy-serien fra Satisfyer er blant de første appstyrte klitorisstimulatorene i verden. De er nemlig kompatible med den prisvinnende appen Satisfyer Connect, som vi går nærmere inn på litt lenger ned.

I denne anmeldelsen ser vi på det nyeste tilskuddet i Satisfyer-familien, nemlig Satisfyer Curvy 2+, og tar stilling til om man faktisk kan si at fremtiden er her. For hva kan den egentlig? Og hva er det med appen som gjør den så fantastisk? Vi har testet produktet grundig og gir deg svaret på om Curvy 2+ fortjener en plass i nattbordsskuffen din.

Hånd holder en hvit Satisfyer Curvy 2+

4,5 stjerner av 5 mulige

Fordeler
– Morsom app med uendelige stimuleringsprogrammer
– Partneren kan bli med på leken fra hele verden
– Ligger trygt og godt i hånden
– Deilig, berøringsfri stimulering av klitoris
– Både vanntett og oppladbar

Ulemper
– Litt høylytt
– Har ikke et utskiftbart sugehode


Hva er en klitorisstimulator?

Selv om Curvy 2+ skiller seg fra andre klitorisstimulatorer ved at den er appstyrt, så er den altså først og fremst en klitorisstimulator. Og allerede her begynner moroa.

For det er ikke uten grunn at klitorisstimulatorer ble verdenskjent på rekordtid. De er nemlig kjente for gi kvinner de mest utrolige orgasmer. Selv kvinner som kanskje aldri har fått en orgasme før, har oppnådd klimaks med en klitorisstimulator. Synes du at det nesten høres for godt ut til å være sant?

Bare les de mange titalls rosende anmeldelsene av Satisfyer Pro 2 Next Generation – Satisfyers mest populære modell – så vil du se at det stemmer.

 

Det spesielle ved klitorisstimulatorer er at de stimulerer klitoris helt uten bruk av direkte berøring. Dermed unngår du at følsomheten i klitoris nedsettes. Med et hult sugehode omslutter de klitoris og stimulerer de 8.000 nerveendene med pulserende lyd-, luft- eller trykkbølger. Og vi skal hilse og si at det føles helt fantastisk!

Noen kvinner sammenligner det med følelsen av deilig, pirrende oralsex. At du beholder følsomheten i klitoris betyr dessuten også, at det er større sjanse for at du får flere orgasmer på rad. Og hvem sier vel nei til det??

 

Alle disse fantastiske fordelene får du også med vår nye kurvede venn, Satisfyer Curvy 2+, som sender deg lynraskt til orgasmehimmelen med sin patenterte lufttrykks-teknologi og rumlende vibrasjoner.

En ny æra innen klitorisstimulering

Den store forskjellen på Curvy 2+ og de mange andre klitorisstimulatorene på markedet, er at den er blant de første som kan styres med smarttelefonen, smartklokka eller nettbrettet ditt. Klitorisstimulatoren styres med Satisfyer Connect-appen, som tidligere i år fikk tildelt den prestisjefylte Twice Pick Award-prisen under teknologimessen CES.

Satisfyer Connect-appen blir vist på smarttelefonen, som her blir holdt av to hender

Men hvorfor er det så smart å kunne styre stimulatoren med en app? Det er faktisk mange fordeler med appstyrt sexleketøy, men de avhenger selvfølgelig av den enkelte appen og dens funksjoner. Så la oss se litt nærmere på de forskjellige funksjonene som du finner i Satisfyer Connect-appen, og hvor smarte de egentlig er.

Satisfyer Connect

Satisfyer Connect-appen er delt inn i fire overordnede sider: ‘På nært hold’, ‘Ekstern partner’, ‘Del med fellesskapet’ og ‘Alarmer’. Disse vil vi nå gå nærmere inn på for å se hva som skjuler seg bak de forskellige sidene.

Nært hold

Dette er den første siden du kommer inn på når du åpner appen, og det er nok også denne du kommer til å bruke mest tid på. Her finner du nemlig fire ulike funksjoner. To av disse er ‘Program spill av’ og ‘Live-kontroll’, som lar deg skreddersy dine egne stimuleringsprogrammer med lufttrykksbølger og vibrasjoner. Det betyr altså uendelige kombinasjoner, skreddersydd til din lyst og humør.

Men moroa ender ikke her! For siden har nemlig to funksjoner til. Prøv for eksempel ‘Omgivelseslyd’ som fanger opp lyder med mikrofonen i smarttelefonen din og forvandler disse til vibrasjoner i Satisfyer Curvy 2+. Partnerens «dirty talk» kan altså bli enda frekkere.

Med ‘Musikalske vibrasjoner’, vår personlige favorittfunksjon, kan du komme til rytmen av din yndlingssang. Appen kan nemlig kobles opp til musikkbiblioteket på telefonen din, eller til Spotify-appen og omdanne musikken til vibrasjoner. Det er jo helt sykt!

Ekstern partner

En av de største fordelene ved appstyrt sexleketøy er at partneren din kan dras med inn i leken. Det kan for eksempel være ved at de bruker appen som en fjernkontroll, mens du holder produktet mot klitoris. Men med Satisfyer Connect-appen tas parlekene til et helt nytt nivå. Med den kan partneren din faktisk styre klitorisstimulatoren fra den andre siden av jordkloden!

Funksjonen ‘Ekstern partner’ lar nemlig kjæresten din koble opp til produktet, så dere kan pleie intimiteten i langdistanseforholdet deres. Appen tilbyr også en sikker video- og chattefunksjon, så dere kan se hverandre inn i øynene mens dere leker.

Del med fellesskapet

“Lykken dør når den ikke deles”. Det må ha vært produsentens mantra da de utviklet appens fellesskapsfunksjon. For med den kan du dele programmer og sekvenser som du er glad i med andre brukere av appen. På den måten kan du bidra til at andre får en enda bedre opplevelse med produktet sitt, samtidig som du selv kan nyte godt av andres oppdagelser og erfaringer.

Alarmer

Denne funksjonen er kanskje litt selvforklarende, men det er viktig å påpeke at den passer godt sammen med ‘Ekstern partner’-funksjonen. Den lar dere planlegge frekke stunder med Satisfyer Curvy 2+, eller et annet produkt fra samme merke. Når tiden er inne for å leke, får du – og partneren din, hvis det er en felles avtale – en notifikasjon. På det måten glemmer du (eller dere) ikke å sette av tid til intimitet og nytelse, som er spesielt viktig i en travel hverdag.

Fantastisk innvendig – elegant og praktisk utvendig

Hvis du ikke ønsker å bruke appen til å styre Satisfyer Curvy 2+, eller hvis du bare vil ta deg en kjappis, kan du også fint bruke den uten. På skaftet, der hvor tommelfingeren din hviler naturlig, finner du tre knapper. Med disse kan du skifte mellom 10 vibrasjonsmønstre og 11 pulseringsnivåer og kombinere dem, slik at du får mest mulig ut av klitorisstimulatoren.

Satisfyer Curvy 2+ i rosa sett forfra

Satisfyer Curvy 2+ lever også opp til navnet sitt. Den har en helt spesiell, bøyd form som gir den sitt karakteristiske utseende. Den unike formen gjør at den ligger trygt og godt i hånden, enten du tilfredsstiller deg selv under dynen eller på badet. Du kan nemlig ta med deg din nye bestevenn inn i dusjen eller badekaret, ettersom leketøyet er helt vanntett.

Denne egenskapen er også et stort pluss når den skal rengjøres etter bruk, da den, i motsetning til andre produkter, ikke har et avtagbart eller utskiftbart sugehode. Satisfyer Curvy 2+ trenger altså litt grundigere rengjøring med en sexlegetøysrens eller en mild såpe for å sikre at det blir et langt og lykkelig vennskap.

I tillegg har den et litt høyere støynivå enn vi for eksempel er vant til med Womanizer-produktene, men disse er også i en helt annen prisklasse, og lydnivået er derfor til å leve med.

Satisfyer Curvy 2+ i rosa sett bakfra

Satisfyer Curvy 2+ har en pris som gjør at de fleste har råd til å kjøpe den, uten å måtte slå hull på sparegrisen. I tillegg er den oppladbar og lades opp med en smart, magnetisk USB-ladekabel som følger med. Du slipper dermed å gå til innkjøp av ekstra batterier, og kan nyte leketøyet så snart det er fulladet.

 

Utover den prisvinnende appen og det praktiske designet, er Satisfyer Curvy 2+ også utrolig elegant. Den har et enkelt og minimalistisk uttrykk, og er dekket av silkemyk silikon med en moderne, matt finish. Det er også dette som skiller den fra søsterproduktet, Satisfyer Curvy 1+, som har et litt mer detaljert design.

Satisfyer har forøvrig et bredt arsenal av sexleketøy som det absolutt er verdt å ta en titt på.

Den endelige dommen

Først vil vi bare si at vi er skikkelig imponerte over den nye Satisfyer Curvy 2+. Den har alt vi elsker ved de eldre klitorisstimulatorene – og mye mer.

Den tilhørende appen er utrolig smart og velfungerende, og sammen utgør de et utrolig godt par. Appen åpner dørene til nye former for seksuell nytelse, og Curvy 2+ er på sin side vakker, vanntett og oppladbar.

Satisfyer Curvy 2+ kan på mange måter ses som en oppgradering av Pro 2 Next Generation, som hittil har dominert markedet. Så hvis du har denne liggende hjemme, og er fan av den, vil du uten tvil forelske deg i Satisfyer Curvy 2+.

De eneste ulempene ved sexleketøysvidunderet er at det har et relativt høyt støynivå, og at det ikke er mulig å skifte ut sugehodet på den. Men det er ting som vi absolutt kan leve med, hvis vi tar alle de andre fantastiske kvalitetene i betraktning.

Vi ender derfor med 4,5 stjerne til Satisfyer Curvy 2+ og spår en ny æra innen klitorisstimulering. Og så må vi bare konkludere med at fremtiden er her.