Anmeldelser

Anmeldelse: MYHIXEL TR

Alle som gjerne vil holde tre ganger så lenge som de pleier i sengen; rekk opp hånden!

Dersom kvinner vil ha mer kontroll over bekkenbunnen, føle mer under sex og få dypere orgasmer, så har de et hav av vaginakuler og bekkenbunnstrenere å velge mellom, som kan bidra til økt lyst, mer nytelse og et bedre sexliv.

Men hva med menn? Hva gjør de når de vil ha mer ut av sine seksuelle opplevelser? De skal jeg si deg! De bruker MYHIXEL TR App-styrt Masturbator.

“MYHIXEL is an absolute revolution for men and their sex lives.”

Slik beskriver firmaet bak nyheten selv den utradisjonelle masturbatoren. MYHIXEL TR er nemlig mye mer enn bare en vanlig masturbator. Den er både et sexleketøy, et treningsapparat og en veileder på én og samme tid. Det gjør den til den perfekte treningskameraten for deg som ønsker å bli en bedre sexpartner.


4,5 stjerner av 5 mulige

Fordeler
Eksklusivt og diskret design
Masturbator og treningsutstyr i ett
Støysvak, sprutsikker og enkel å håndtere
Sleeve med en livaktig følelse

Ulemper
Forsiktige vibrasjoner
Krever tålmodighet og dedikasjon
Sleeve med svært nøytralt/anonymt uttrykk


Hva er MYHIXEL?

MYHIXEL er en masturbator til menn som fås i to varianter: “MED” og “TR”.

MED-utgaven er designet for menn som er diagnostisert med prematur ejakulasjon, som betyr at man får utløsning for tidlig. Dette er tilfellet når utløsningen skjer etter mindre enn 3 minutter med penetrering eller annen stimulering.

MYHIXEL TR, som er produktet vi anmelder i dette blogginnlegget, er designet for deg som ikke er diagnostisert med for tidlig sædavgang, men som bare vil holde ut lenger i senga og få mer ut av klimakset. Den gir deg ikke bare mer kontroll over utløsningen din, men gjør at du også nyter mer. Ganske utrolig, ikke sant?

Sexleketøyet MYHIXEL TR i militærgrønn med kobberfarget lokk

Stilrent design

MYHIXEL TR er en moderne masturbator som emmer av eksklusivitet fra innerst til ytterst. Det harde, ytre skallet er bekledd med militærgrønn silikon, som ikke bare gir masturbatoren et stilrent utseende, men også gjør den enkel å holde fast i – uansett om du gir full gass eller tar det med ro.

Selve lokket er kobberfarget og gir masturbatoren et moderne preg, som gjør at den glir naturlig inn i omgivelsene – uten å røpe formålet med masturbatoren.

For å gjøre en lang historie kort, så ligner altså MYHIXEL TR ikke på andre masturbatorer. Den er stilren, moderne og gull verdt!

Liggende MYHIXEL TR uten lokk

På innsiden av masturbatoren sitter et mykt og deilig sleeve som med sitt fleksible og livaktige materiale, gir deg følelsen av å trenge inn i en trang og villig vagina. Sleevets indre struktur består av myke nupper som også gir deg en naturtro opplevelse. Masturbatoren er 14 cm dyp og har en indre diameter som strekker seg fra 2 cm til 6,4 cm, så den har nok plass til de aller fleste peniser.

Det nøytrale ytre kan fungere som et tveegget sverd. Hvis du tenner mest på detaljerte vaginale åpninger, som kjent fra onaniproduktene til Fleshlight, så vil du kanskje bli skuffet over sleevet i MYHIXEL TR. Hvis du derimot foretrekker å bruke fantasien, så du kan forestille deg at sleevet tilhører vaginaen til en bestemt person, så er åpningen til sleevet perfekt.

Hva kan MYHIXEL TR?

Kanskje det er lettere å stille spørsmålet “hva er det den ikke kan?” Som vi var inne på tidligere, så er MYHIXEL TR nemlig både en masturbator og et treningsapparat i ett og samme produkt, så den lar deg både nyte og trene utholdenheten din samtidig.

Mens du gjør deg klar til å komme i rett stemning, kan du likeså godt benytte tiden til å gjøre masturbatoren klar til å motta deg. Det kan du blant annet gjøre ved å aktivere varmefunksjonen, som er den nederste knappen – rett under av-/ og på-knappen.

Bilde av knappene på MYHIXEL TR

Hold knappen nede i et par sekunder inntil den begynner å lyse, og husk og la lokket sitte på. Det er nemlig der varmestaven ligger. I lokket og på kanten av masturbatoren sitter det to par magneter som holder lokket på plass når de ligger mot hverandre.

Ettersom masturbatoren når den ønskede temperatur, og du er riktig humør, så mangler du bare et vannbasert glidemiddel for å fullende opplevelsen. Du får en prøve med 3 ml vannbasert glidemiddel når du kjøper MYHIXEL TR, men når den er tom finner du mer i Sinfuls store utvalg av glidemidler.

Du kan gjøre opplevelsen ekstra spennende ved å skru på de pirrende vibrasjonene. Det gjør du ved å holde av-/ og på-knappen nede i et par sekunder, inntil den begynner å lyse. Masturbatoren har ett nivå med lydsvake og forsiktige – nærmest kilende – vibrasjoner, som hovedsakelig merkes i de øverste centimeterne av sleevet. Vibrasjonene er spesielt utviklet for å gi deg økt kontroll over utløsningene dine.

Du kan dessuten justere vakuumet i sleevet ved å skru på bunnen av masturbatoren. Den sugende følelsen som vakuumet gir er også med på å skape en nytelsesrik og effektiv treningsøkt.

Den revolusjonerende appen

Det som skiller MYHIXEL TR fra andre masturbatorer er gratisappen MyHixelPlay, som både fungerer med Android og iOS. Den er lett å navigere rundt i, og fungerer nesten som din egen personlige sexolog.

Med appen kan du følge din egen utvikling etterhvert som du når nye mål, og du kan dermed se hvordan prestasjonen din forbedrer seg over tid. Appen fungerer nesten som et spill med ulike trinn som du skal gjennom før du kan prøve nye utfordringer – akkurat som når du gjennomfører en bane i Super Mario.

Skjermbilde av MyHixelPlay til iOSFør du kan spille, skal du svare på noen spørsmål om sexlivet og utholdenheten din, men heretter er du klar til å reise på “oppdrag” til de forskjellige planetene. Hver planet representerer en øvelse eller et fokus, som skal hjelpe deg med å bli mer bevisst på de forskjellige musklene og bevegelsene du bruker når du onanerer med masturbatoren (eller er sammen med partneren din).

Appens program er designet av Jesús E. Rodriguez, som er direktør for Murcian Sexologisk Institutt, og samarbeidspartnere fra universitet Miguel Hernández i Spania.

Med metoder som Sphincter Control Training (trener lukkemuskulaturen) og Cognitive Behavioral therapy (kognitiv atferdsterapi) har teamet bak MYHIXEL testet menns evner til å trene seg til en bedre utholdenhet, blant annet ved hjelp av masturbatorer med vibrasjoner.

Hvis du har lyst til å lese mer om de forskjellige undersøkelsene, kan du gjøre det på hjemmesidene til Plos.org og The Journal of Sexual Medicine.

Sannhetens time

MYHIXEL TR er uten tvil et sofistikert verktøy. Det stilfulle ytre er ganske enkelt noe for seg selv, og man skal lete lenge etter et produkt med et like eksklusivt og estetisk uttrykk. Og tanken bak er god – et onaniprodukt som ikke bare føles digg, men som også gjør deg til en bedre partner i sengen.

Appen er utrolig godt laget og gjør opplevelsen av masturbatoren helt unik. Den gjør at det ikke bare føles som en hvilken som helst annen (flott) masturbator.

MYHIXEL TR er ikke en “quickfix”, men hvis du er fast bestemt på å trene utholdenheten din, og har nok tålmodighet og gå-på-mot til å gjennomføre de forskjellige øvelsene, så får du altså en hjelpende hånd som du kan benytte deg av i resten av din seksuelle karriere.


Psst! Vil du vite mer om hvordan du holder lenger i sengen? Da bør du lese vår guide om emnet!