Anmeldelser

Anmeldelse: Lora DiCarlo Osé 2

En verden hvor alle, uansett kjønn og seksualitet, har samme muligheter for – og lyst til – å utforske deres egen kropp og seksuelle nytelse.

Slik lyder den ganske så ambisiøse og hederlige misjonen til en sexleketøysbransjens nyeste spillere, Lora DiCarlo. Merket er grunnlagt av den samme kvinnen som det er oppkalt etter.


Fordeler
– Multifunksjonell
– Kan gi dype klitoris- og/eller G-punktsorgasmer
– Kan brukes til å oppnå blandingsorgasmer
– Lett å tilpasse
– Vanntett og oppladbar
– Vakker og stilfull

Ulemper
– Krever tilvenning
– Kinkig å innstille


I denne anmeldelse tar vi for oss Lora Dicarlo Osé 2, som er etterfølgeren til merkets første produkt og en firedobbelt prisvinner. Men før vi ser nærmere på dette flotte produktet, blir vi først nødt til å fortelle om den livsendrende orgasmen som startet det hele, og historien om hvordan viljestyrke og ikke minst seksuell opplysning overkom fordommene til arrangørene av verdens mest innflytelsesrike teknologimesse.

Lora Dicarlo Osé 2 i grå

Orgasmen som endret alt

En dag er Lora DiCarlo så heldig at hun får oppleve den sagnomsuste og svært intense blandingsorgasmen. En orgasme som kommer fra både G-punktet og klitoris, og som sammen med sprøyteorgasmen anses for å være en av største seksuelle opplevelsene en kvinne kan få. Etter at hun er kommet til seg selv, er det eneste Lora DiCarlo kan tenke på “hvordan opplever jeg dette igjen?”.

Hun bestemmer seg for å finne ut hvordan hun kan gjenskape opplevelsen på egen hånd. Denne tankeprosessen leder til et nytenkende og prisvinnende produkt som vil endre teknologibransjens oppfattelse av sexleketøy for alltid.

Historien om Lora DiCarlo Osé 2

Lora DiCarlo gjør sine egne undersøkelser og tar fatt i en av lederne ved et av USAs fremste universiteter innen robotteknologi og ingeniørvitenskap. Ved hjelp av mikrorobotikk og biomimetikk (teknologi som henter inspirasjon i naturen) gjør de hennes visjon til virkelighet.

Det er en visjon om sexleketøy som imiterer virkelighetens velkjente og effektive bevegelser fra sex. Hennes første produkt, som skulle ende med å skape en del oppsikt, er hermed født: Lora DiCarlo Osé.

Produktet får sin debut under CES, en teknologimesse som samler alt det beste og nyeste på teknologimarkedet. Her vinner produktet en ettertraktet innovasjonspris. Kort etter trekkes derimot prisen tilbake, da produktet blir ansett for å være “umoralsk” og “uanstendig”.

Men Lora DiCarlo nekter å bukke under for denne avgjørelsen. Hun beslutter seg for å utdanne organisasjonen bak messen i viktigheten av seksuelt velvære. Hun vil vise at innovative sexleketøy fortjener en plass på hyllen sammen med de andre, mer tradisjonelle forbruksvarene. Hennes kamp gir henne lønn for strevet, og hun får prisen tilbake.

Siden da har merket vunnet en rekke priser, og Lora DiCarlos nysgjerrighet og motivasjon er ikke blitt mindre med årene. Med tilbakemeldinger fra kunder og testpersoner forbedres Osé, og i 2020 lanseres Lora DiCarlo Osé 2.

Men hva gjør dette sexleketøyet så spesielt? Har det virkelig fortjent all den oppmerksomheten det har fått? Det vil vi forsøke å finne ut i neste del av anmeldelsen, der vi ser nærmere på produktets egenskaper og funksjoner.

Hånd holder Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris- og G-punktsstimulator

Hva kan Lora DiCarlo Osé 2?

Når man først har den i hendene, kan den virke en smule overveldende. For det er ikke til å stikke under en stol at det er et stort leketøy vi har med å gjøre. Den ligner heller ikke på noe annet sexleketøy vi har sett før. Men den er futuristisk og stilfull, så man får en inntrykk av at det er et gjennomført teknisk produkt. Og det gjør jo heller ikke noe at leketøyet er dekket med silkemyk silikon og har en behagelig, lysegrå farge.

Lora DiCarlo Osé 2 er et tosidig produkt som ved å stimulere både klitoris og G-punktet hjelper deg med å oppnå blandingsorgasmer. I den ene enden har den et skaft som masserer G-punktet med en innvendig kule som går opp og ned.

Produktet er designet for å imitere den skjønne “kom her”-bevegelsen, som vi er vant til fra partnerens pekefinger. I den andre enden er en klitorisstimulator som sender herlige lufttrykksbølger gjennom hele klitoris. Den etterligner partnerens lepper og pirrende tunge som vi kjenner det fra oralsex.

Stykket mellem de to stimulerende endene kan tilpasses, så begge ender treffer akkurat dér hvor det føles aller best. Lora DiCarlo Osé 2 er dessuten både vanntett og oppladbar, så du kan bruke den til plaskvåt lek på badet uten å bekymre deg for batteriene.

Hånd viser hvordan man lader Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris- og G-punktsstimulator

Slik bruker du Lora DiCarlo Osé 2

Innstillingen av skaftet er nok det mest innviklede når det kommer til bruken av det innovative sexleketøyet. Det kan nemlig ta litt tid å finne den riktige posisjonen. Især når både fingrene og Lora DiCarlo Osé 2 er innsmurt i glidemiddel. Det kan derfor gå litt tid, men når først du har funnet den riktige passformen så sitter den trygt og godt, og du kan dermed begynne å leke deg frem til blandingsorgasmene.

Et godt tips er å starte i det små med bare den deilige klitorisstimulatoren. Deretter kan du føre skaftet inn i vaginaen og stille inn passformen på produktet. Du bør nemlig helst være opphisset når du stimulerer G-punktet ditt, da vaginaen din svulmer opp når du er tent, og dermed blir mer mottakelig for skjønne kjærtegn.

Husk også at Lora DiCarlo Osé 2 skal være slått av når du fører den inn i vaginaen. Kjenn eventuelt etter med fingrene først, så du vet cirka hvor langt inn den skal. G-punktet sitter på skjedeveggen, altså på samme side som magen, og føles litt ruglete – akkurat som skallet på en valnøtt, bare mykere. Det elsker trykk og massasje, og nettopp derfor er det så vanvittig godt med den indre kulen. Lora DiCarlo Osé 2 har 10 hastigheter på de pirrende lufttrykksbølgene og 4 forskjellige lengder på kulens bevegelser samt flere hastigheter, som du enkelt regulerer med de ovale knappene øverst på leketøyet.

Toppen av Lora Dicarlo Osé 2 Klitoris- og G-punktsstimulator

For noen kan det godt ta litt tid å venne seg til denne formen for stimulering og knekke koden til G-punktsorgasmen. Det kan derfor være en god idé å leke med de to delene hver for seg først, før du begir deg ut på dobbel stimulering i jakt på blandingsorgasmen.

Når du etterhvert er klar til å leke med begge deler samtidig, kan du se frem til mye moro og nytelse. Imens kulen på skaftet tar godt hånd om G-punktet ditt, kjærtegnes klitoris med fantastiske lufttrykksbølger fra klitorisstimulatoren.

Lufttrykksbølgene kan best beskrives som en pulserende nytelse som forplanter seg i hele klitoris – også den indre delen som ofte ikke får like mye oppmerksomhet som den burde. Stimulatoren gir deg 10 intensiteter å velge mellom. Så gjenstår det bare å leke seg frem til du oppnår blandingsorgasmen.

Øvelse gjør mester

Det er ikke sikkert at du er så heldig å få blandingsorgasmen på første forsøk. Lufttrykksbølgene er nemlig utrolig tilfredsstillende, så det kan være at klitoris kommer G-punktet i forkjøpet. Det krever derfor litt trening før du slår to fluer i en smekk. Men det er kanskje den beste treningen vi overhodet kan komme i tanke om. Og belønningen er mer enn verdt det.

Når blandingsorgasmen først skyller over deg, er du ikke det minste i tvil. Du vil kunne merke nytelsen velte innover kroppen din, som en bølge av skjelvende kramper som kjennes helt ut i tærne.

Den endelige dommen

Man blir så glad når noen gjør seg så umake med å lage noe, og det med en så hederlig misjon som Lora DiCarlos. Men virker Osé 2 som den skal? Ja, det kan vi trygt si. Selv når du ikke får en blandingsorgasme, vil vi nesten kunne garantere at du vil få en orgasme fra enten G-punktet eller klitoris, og det er jo ikke akkurat en liten bragd.

Som med alt annet kan begynnelsen være litt vanskelig, men det tar altså ikke lang tid før du blir fortrolig med Lora DiCarlo Osé 2 og den nytelsen som kroppen din er i stand til å oppleve. Vi er dypt imponerte over produktet og er glade for at ha et så gjennomført godt sexleketøy i nettbutikken vår.

Vi gir Osé 2 hele 4 stjerner, og skynder oss å prøve de andre innovative produktene fra Lora DiCarlo. Se det komplette utvalget her.