Anmeldelser

Anmeldelse: Lelo Smart Wand Large 2

Den svenske sexleketøysgiganten LELO har nettopp lansert en ny og forbedret utgave av deres testvinner; Smart Wand. Den har fått navnet (du gjetter det aldri!): LELO Smart Wand Large 2.

Vi har testet den nye magic wand vibratoren for å finne ut av hvordan den skiller seg fra sin populære forgjenger. Les hele anmeldelsen av LELO Smart Wand Large 2 her, hvor vi vi ta for oss mange av de mange fordelene og få ulempene du får med denne vibratoren.


Fire ud af fem stjerner

Fordeler
Eksklusivt og ergonomisk design som emmer av luksus
Kraftige vibrasjoner i mange forskjellige nivåer og mønstre
Enkel å betjene og nyte, både alene og med en partner

Ulemper
Ingen wow-effekt sammenlignet med den første modellen


Vibratorhodet på LELO Smart Wand Large 2

Ved første øyekast er det ikke den store forskjell å spore på fra forgjengeren hos den nye LELO Smart Wand Large 2.  Faktisk ingen forskjell i det hele tatt.

Skaftet har et slankt og bøyd design med en flott metallisk plate og et betjeningspanel med tre knapper: pluss, minus og mønster-knappen.

Hele herligheten ender opp i selve vibratorhodet som sitter på en fleksibel hals. På denne utgaven har LELO nemlig skrudd opp for de lekre detaljene, så nå er vibratoren dekket av et lag ekstra myk silikon.

Vibratorhodet gir deg en eksklusiv fornemmelse, og overflaten føles deilig mot huden, uansett om du bruker den til sensuell kroppsmassasje eller på intime områder.

Fokus på de erogene sonene

Selv om det ikke kan ses utenpå, har LELO Smart Wand Large 2 fått et ekstra løft inni. Den er nemlig laget slik at vibrasjonene overhodet ikke gjengis i skaftet like mye som hos forgjengeren. Og selv om man ikke blir blåst helt i bakken over dette, er det faktisk en merkbar forskjell.  Og det er jo superbra! Jo mindre vibrasjonene kjennes i skaftet og hånden, desto mer vil de være fokusert dit de skal – nemlig i vibratorhodet og på dine erogene soner.

LELO Smart Wand Large 2 blir holdt i hånden

Den originale modellen kunne lades opp via en 9v lader, som skulle settes i stikkontakten, men den nye LELO Smart Wand Large 2 følger med på trenden med de praktiske USB-kablene. Dette betyr at du kan lade opp sexleketøyet direkte i pc’en din eller koble den til laderadapteren til smarttelefonen din. Dessuten byr 2’eren på en dobbelt så lang brukstid som forgjengeren. På en lading får du nemlig opp til 4 timers fornøyelse.

Flere muligheter for stimulering

Når det ikke er den store synlige forskjell mellom de to luksuriøse modellene, må LELO ha gjemt oppdateringene i motoren eller vibratorens indre. Og ganske riktig – her finner vi flere forskjeller.

Den nye utgaven har 2 x 10 vibrasjonsinnstillinger fordelt på 10 nivåer og 10 mønstre. Det er 4 innstillinger mer enn forgjengerens, noe som betyr enda mer varisjon til deg. Det gir deg muligheten for å bli stimulert på et mer skreddersydd nivå og i en rytme som passer til deg. Nyter du å ha mange muligheter å velge mellom, og er du fan av pulserende mønstre, er de ekstra hastighetene og innstillingene kun en fordel for deg.

Nærbilde av knappene på LELO Smart Wand Large 2

Den originale modellen hadde en funksjon som de kalte Sensetouch, og som enten ble elsket eller hatet av brukerne. Funksjonen, som kan slås av og på, går ut på at vibrasjonene intensiveres når vibratorhodet kommer i kontakt med huden.

Denne funksjonen er ikke tatt med i den nye versjonen. Man kan selvfølgelig stille seg spørgsmålet om hvorvidt det er snakk om en oppdatering når man har utelatt en funkjson. Men savner vi den? Nei, overhodet ikke.

Knappene på den nye versjonen er desuden enkle å betjene, og gir på en måte raskere respons enn på den “gamle” modellen. Når du vil skru opp eller ned for intensiteten, kan du faktisk holde pluss eller minus-knappene inne, og dette gir en mer flytende og intuitiv brukeropplevelse enn på den første utgaven. Det er enkelt å gå fra en forsiktig til en intens stimulering relativt raskt.

Den endelige bedømmelse av LELO Smart Wand Large 2

Hele innholdet i LELO Smart Wand Large 2

Hvis du allerede kjenner, eller har hatt den første modellen, og forventer en ny og revolusjonerende opplevelse, risikerer du å bli skuffet over LELO Smart Wand Large 2. Selv om den er oppdatert på flere punkter, ligner den sin forgjenger i stor grad.

Hvis du derimot forventer små og detaljerte forbedringer hos en kraftfull, stilfull og luksuriøs magic wand i absolutt særklasse, vil du gå fra mødet med denne wand’en med smil om munnen og sjelvende ben.

Selv om LELO Smart Wand Large 2 ikke er annet enn en nyere modell, er den allikevel absolutt verdt et bekjentskap.

Man kan ikke annet enn å si seg tilfreds med de deilige, dype orgasmene denne wand’en gir deg, så LELO Smart Wand Large 2 fortjener hele 4 fantastiske stjerner!