Anmeldelser

ANMELDELSE: LELO F1S V2

Du har sikkert hørt om LELO, og hvis ikke er det på tide å bli kjent med denne nye leken. Denne svenske produsenten lager prisbelønte sexleketøy av høyeste kvalitet, med utmerket design og suverene materialer – for både kvinner og menn.

 

Det siste produkt er LELO F1S V2 Pleasure Console Masturbator: en ny og forbedret versjon av det høyt elskede LELO F1S onaniproduktet, LELO FLs Prototype Masturbator og LELO F1s Developers Kit RED Masturbator.

Produkter som vi naturligvis også har vurdert.

Så hva er nytt med denne siste versjonen?

Vel, til å begynne med er denne gledessprederen av en masturbator dobbelt så kraftig som dens forgjengerne. Dessuten har den fire unikt designede programvariasjoner, hver med syv vibrasjonsmønstre, slik at du kan ta full kontroll på reisen din mot den ultimate orgasmiske gleden. Prikken over i’en er en mykere og mer fleksibel hylse for en opplevelse som likevel er enda mer unik enn før.

Nedenfor ser vi nærmere på hvordan den føles, spør om den lever opp til sitt fantastiske rykte, og om det virkelig er verdt å investere dine hardt opptjente penger i denne masturbatoren.

La oss starte med en oversikt over fordeler og ulemper for å gi deg en idé om hvorvidt dette er noe for deg.

Fordeler Ulemper
 • Stimulering ved hjelp av SenSonic™-teknologi
 • Hastighetsvariasjon
 • Kontroller både på masturbatoren og via en app
 • Lett å rengjøre
 • Kroppstemperert oppvarmingsfunksjon i hylsen
 • Dimensjonert for en penis av gjennomsnittlig størrelse.
 • Pris
 • Litt bråkete

Fortsatt interessert? Flott!

La oss ta en nærmere titt på denne nye saken.

Et godt design som er godt laget (med bare en liten ulempe)

Masturbatoren kommer med en slank, lekker og smart design med et hardt ytre skall og en myk og fleksibel innvendig hylse. Dens fulle lengde er 14 cm med en utvendig diameter på 6,5 cm for et fast og solid grep, og den kommer med en USB-kabel for enkel og praktisk lading.

Den har også et panel med LED-lys for en ekstra dimensjon visuell nytelse. Konseptet er fantastisk, selv om det betyr at penis ikke er direkte synlig, men heller skimtes gjennom den fargede hylsen, og vinduet faktisk havner på venstre side under bruk, noe som betyr at du egentlig ikke kan se handlingen.

masturbator

 

Kontrollene er plassert i enden av produktet og består av:

1x strømknapp
1x + knapp
1x – knapp

Det betyr at du bokstavelig talt har kontrollen i hendene dine, uansett hvor mange stjerner du ser eller hvor mye kroppen din begynner å dirre. Du kan også bruke appen, men mer om det senere.

FS1 V2 er samme størrelse som forrige modell, med en åpning på 5 cm i diameter og en indre dybde på 11 cm. Dette betyr at den er designet for peniser med en gjennomsnittlig størrelse eller litt mindre.

Som nevnt er hylsen nå mykere og mer fleksibel enn før, og du kan virkelig føle forskjellen når du glir inn. Den føles stram og til og litt hemmende i begynnelsen, men med rikelig med vannbasert glidemiddel og den rette rytmen, vil du raskt komme inn i det!

Den rillete strukturen på innsiden har ulike høyder for ekstra stimulering. Den første og mest fremtredende av disse kommer garantert til å overraske deg når du merker den deilige nytelsen av å bevege masturbatoren frem og tilbake.

Produktet er vanntett og superenkelt å rengjøre med bare varmt vann og en mild såpe før du lar den lufttørke. Du kan også bruke en sexleketøysrens for ekstra god hygiene.

SenSonic-teknologi er det nye nytelsesmålet

Med sin doble motor kombinerer LELO F1S V2-vibrasjonene du kjenner og elsker med SenSonic-teknologi, som fra nå av vil være synonymt med dype orgasmer.

En av motorene frigjør kraftige SenSonic-bølger. De trenger dypt inn og skaper fantastiske gledesstunder når stimuleringen kommer fra alle retninger samtidig. SenSonic-bølgene trenger dypere inn enn tradisjonelle vibrasjoner. Men for å skape en virkelig vinnende kombinasjon, får du også vibrasjoner som dekker overfladiske nerver.

Sett vibrasjonene på maks styrke for å gi en opplevelse som er nesten for intens til å vare, og som best brukes kun i korte perioder om gangen for ikke å ødelegge øyeblikket.

blå masturbator

Teknologi på dette nivået er dessverre ennå ikke tilgjengelig i et stille format, så husk at hvis du ikke har en spesiell evne til å forsvinne i din egen fantasiverden, må du kanskje kombinere denne opplevelsen med et par støydempende hodetelefoner for ikke å bli forstyrret av den summende lyden som kommer fra enheten.

Derimot vil du neppe legge merke til lydbølgene eller vibrasjonene på selve batterihuset, noe som ikke betyr noe tap av følelse i hendene dine, selv etter et ekte maraton mellom lakene.

Innstillingen for “cruise control” forhindrer at intensiteten synker under bruk, for eksempel når du bytter mellom stimuleringsinnstillingene. I stedet overvåker og kontrollerer enheten intensiteten på en smart måte for å sikre at du får en jevn og uavbrutt opplevelse. Enheten har også 10 integrerte sensorer som samler informasjon til appen.

Appen er forresten svært enkel å koble til. Så enkelt, faktisk,at du kan komme til å lure på om du har gjort alt du trenger å gjøre. Så enkelt er det:

 1. Last ned LELO F1S V2-appen
 2. Slå på F1S V2-masturbatoren
 3. Koble appen og masturbatoren med et enkelt klikk
 4. Voilà

Grensesnittet har form som et dashbord, som du kan bruke til å veksle forskjellige innstillinger, skreddersy programmer, bestemme om du vil bruke varmefunksjonen (du kommer til å ville bruke det!) og se statistikken den lagrer for deg, for eksempel hvor raskt du beveger masturbatoren under bruk.

Den endelige dommen

Vårt helhetsinntrykk

Virkelig stimulerende! Dette var en hyggelig overraskelse! Hvis du har brukt vibrerende sexleketøy før, vet du uten tvil at de kan gi en god type stimulering; men kombinert med SenSonic og litt trening, kan LELO F1S V2 ta deg til helt nye høyder.

Hvem er denne for?

Dette produktet er for de som allerede har litt erfaring med masturbatorer og lommevaginaer. Du bør vite hva du liker og hvordan du liker det hvis du vil få absolutt mest mulig ut av F1S V2.

Det er som den gangen du fikk stor glede av et enkelt stykke toast med smør og syltetøy, før du utviklet en spesiell forkjærlighet for surdeig med nypisket smør – det er et spørsmål om erfaring og forfinelse av din egen glede.

Kombinasjonen av SenSonic og klassiske vibrasjoner er en helt annen følelse enn hva du er vant til fra andre vibratorer, og det kan føles litt rart i begynnelsen.

Hva ville du sagt til vennene dine om produktet?

«Hvis du leter etter noe helt sensasjonelt, prøv denne!»
Når du har prøvd den selv, vil du at alle andre også skal nyte denne spesielle formen for orgasme. Kvaliteten er virkelig førsteklasses, men prisen er også deretter, så sørg for å finne ut om denne typen masturbator er helt riktig for deg før du bruker penger på den.

Hva bør du tenke på?

Ta deg god tid til å nyte produktet og finne de rette vibrasjonene for deg. Første gang du bruker den, kan du ende opp med å oppnå klimaks så fort at du nesten ikke merker forskjellen fordi den er så intens – husk derfor å eksperimentere.

Burde du kjøpe LELO F1S V2?

Du må akseptere at den er ganske bråkete, og at kvalitet ikke er billig, men hvis du vet størrelsen din og at denne typen produkter er riktig for deg, er dette uten tvil den beste masturbatoren du kan kjøpe.

Konklusjon: LELO har laget enda en masturbator som føyer seg til rekken av utmerkede utvalg av kvalitetsprodukter i høyeste klasse.