LELO F1s Developers Kit Red Onaniprodukt
Anmeldelser

Anmeldelse: LELO F1s

Svenskene er nok mest kjent for å produsere billige møbler, men våre venner over grensen kan mye mer enn å få sponplater til å lige dyre designmøbler.

Den svenske prodsenten LELO lager nemlig sexleketøy av en helt spesiell og luksuriøs kaliber. Når du kjøper leketøy fra LELO får du produkter i et design uten sidestykke, laget av eksklusive materialer i høy kvalitet.

Giganten har nettopp lansert det siste skuddet på stammen til menn, nemlig LELO F1s, som kommer i to modeller: LELO Developers Kit og LELO Prototype Onaniprodukt.

Men kan disse to nye onaniproduktene leve opp til den velkjente standarden? Og får man virkelig mer for pengene når man kjøper leketøy i denne prisklassen? La oss ta en nærmere titt på hva LELO F1s onaniprodukter egentlig kan.


3½ stjerne ud af 5 mulige

Fordeler
Designet er innovativt og eksklusivt i høy kvalitet
Stimuleringen er pirrende, effektiv og nytenkende
Den kan både brukes med og uten app eller IT-evner

Ulemper
Er kompakt i størrelsen og kanskje for trang for noen/passer ikke til alle
Det krever tekniske evner for å få fullt utbytte av SDK-delen


La os ta en titt på karosseriet

LELO F1s hansker i rød og sort

Med LELO F1s har den svenske produsenten klart å fremstille en masturbator i et mye mer kompakt design enn hva vi har sett på lignende produkter. Man får lyst til å sammenligne den med en potent racerbil, så kanskje LELO F1s også er til menn som har benzin i blodet? Sammenligningen blir ikke mindre reell med kjørehanskene som følger med. De egner seg nok ikke til selve seansen, men er bestemt en morsom og gjennomtenkt gimmick.

Onaniproduktene har et hardt ytre i svart plast med aluminiumslegering, og måler kun litt mer enn 14 cm i sin fulle lengde. På Developers Kit-modellen har skallet et gjennomsiktig vindu med innsyn til både sleevet og motoren – dette er den ene av de to forskjellene mellom denne modellen og LELO F1s Prototype.

Betjeningspanelet på LELO F1s med On/Off knap

I enden finner du betjeningspanelet med en On/Off knapp, samt en pluss og minus hvor du kan styre stimuleringen. I den andre enden finner du det knallrøde sleevet i mykt og deilig silikon. Det er også her du finner den andre forskjellen mellom de to modellene: på LELO F1s Prototype er sleevet nemlig svart.

Åpningen kan umiddelbart se litt smal ut, men materialet gir seg mye, og kan få en indre diameter på 5 cm. Sleevet har en rillet struktur som gir deg en ekstra pirrende fornemmelse.

Det skal også nevnes at begge modellene er vanntette og oppladbare. Dette er en stor fordel, spesielt når det kommer til rengjøring. Og det er selvfølgelig også en fordel at du ikke trenger å kjøpe batterier hele tiden.

Apropos rengjøring følger det i tillegg til hanskene med en sexleketøysrens. Og ikke nok med det, du får nemlig også to prøver på vannbasert glidekrem (bruk heller for mye enn for lite), en oppbevaringspose i sateng og et morsomt skilt med teksten «Don’t. F1s Experiment in progress» som du kan henge på døra.

Voldsomme hestekrefter

Selv om du kanskje allerede er vant til å bli stimulert av deilige vibrasjoner, kan du få en helt ny opplevelse med LELO F1s. Her får du nemlig både helt klassiske vibrasjoner, som er spesielt gode til overfladisk stimulering. Men du får også LELOs SenSonic Waves, som gir deg en ny og dyptgående pirring av din beste venn. Kanskje du har har du hørt om denne typen stimuli fra de populære klitorisstimulatorene? Det er nemlig nettopp dette som er teknologien bak bestselgeren LELO Sona Klitorisstimulator, og som også benyttes i denne masturbatoren.

LELO F1s Developers Kit Onaniprodukt i rød

De soniske bølgene sprer seg i penisen din på samme måten som en dråpe som lager ringer i vannet når den treffer overflaten. Kombinasjonen av overfladiske vibrasjoner og den dype stimuleringen gir deg en unik opplevelse, og ikke minst eksplosive orgasmer.

De to kraftige motorene får hjelp av intet mindre enn 10 innebygde sensorer som samler inn data til appen, helt uten å fortyrre deg og ditt eventyr.

Når du bruker appen til å innstille stimuleringen føles det litt som å sitte foran et instrumentbrett. Det er simpelt oppbygget, enkel å bruke, og gir hele opplevelsen et touch av testosteron.

Til slutt byr F1s også på den såkalte Cruise Control, som ganske enkelt sørger for at styrken på vibrasjonene ikke daler selv om du skulle gå energisk til verks.

High Tech himmelen (eller helvete)

LELO beskriver F1s som verdens første SDK-tilgjengelige onaniprodukt til menn. Og uansett hvor kult og fancy det høre ut, kan det være litt vanskelig å fortså hva det egentlig betyr, spesielt om du ikke er en EDB-ekspert.

SDK står for Software Development Kit og med dette får du adgang til LELOs Sextech Platform. Her kan du selv utvikle din egen app, altså forutsatt at du har litt IT kunnskaper.

LELO F1s Developers Kit Onaniprodukt i rød og telefon som viser tilhørende appen

Med appen kan du bruke smartphonen din som fjernkontroll, og samtidig tracke prestasjonene dine. Den gir deg informasjon om din støtdybde,  hastighet, temperatur i mastubatoren osv.

Kanskje er du ikke den store IT-eksperten, kanskje vil du bare ha et ultra digg onaniprodukt som stimulerer deg på en helt ny måte uten at du skal forholde dig til apper og styresystemer. Fortvil ikke! Du er ikke den eneste, og det har LELO heldigvis tatt hensyn til.

Du kan nemlig selvfølgelig bruke masturbatoren uten å skulle dra frem mobilen din i det hele tatt, altså med mindre du ønsker å bruke den som fjernkontroll. Du kan styre vibrasjonene direkte på masturbatoren, slik at den eneste skjermen du trenger å forholde deg til er den som spiller frekke scener for ditt indre blikk.

Blir det en happy ending?

Når man sitter med F1s produktene i hånden, er man ikke i tvil om at man har med kvalitet å gjøre. LELOs evne til å kombinere et stilfullt og maskulint uttrykk er sublim, og stimuleringen like så.

Men – for ja, det er et men – det er plass til forbedringer.

Størrelsen

Vi kommer ikke utenom at F1s kommer i en mer kompakt størrelse enn andre high tech masturbatorer av samme type. For mange er dette en stor fordel, både fordi den er mer handy, den veier ikke så mye og er ikke så klossete i bruk. Men for andre vil den simpelthen være for liten. Den har en dybde på 11 cm, og for menn med en større penis vil det være vanskelig å få stimulert hele herligheten.

LELO F1s Developers Kit Onaniprodukt i rød og med gjennomsiktig glass

Vinduet

Developer’s Kit har som tidligere nevnt et vindu på utsiden som gir deg innsyn til teknologien innenfor. Det er en super kul detalj, men i praksis gir den dessverre ikke så mye mening. Når penis er ført inn og motorene i gang, er vinduet på din venstre side. Derfor vil du ikke ha muligheten for å se når masturbatoren er i bruk, med mindre du er usedvanlig smidig.

Konklusjon

I innledningen stilte vi spørsmålet om F1s modellene lever opp til LELOs standard, og om man virkelig får mer for pengene når man kjøper produkter i denne prisklassen. Hvis du kan leve med de få men’ene vi har skrevet over, er svaret et rungende JA! Kvaliteten er udiskutabel og stimuleringen gjennomtenkt og effektiv av samme kaliber som den vi kjenner og elsker LELO for.

Den SDK tilgjengelige sextech-plattformen har potensiale til å bli bedre med tiden i takt med at det blir utviklet på softwaren. Dette gir forhåpentlig enda flere bruks- og tracking muligheter i appen. Når det hele funker 100% kan F1s modellene uten problemer snike seg opp på fire flotte stjerner, men inntil da må bedømmelsen bli på tre og en halv stjerne.