Anmeldelser

Anmeldelse: CELLMATE Kyskhetsbelte

Den moderne teknologien er i rivende utvikling, og mange forskjellige markeder prøver så godt de kan å holde følge med utviklingen. Heldigvis utvikler sexleketøysbransjen seg hele tiden for å imøtekomme de behov og muligheter som oppstår hele tiden. Eksempler på dette ses ved bruk av virtual reality samt interaktive sexdukker, og den nye bestselgeren: appstyrte produkter.

Nå får fetisjister også mulighet for å bli med på trenden, med å leke frekke langdistanseleker og tilføre nye dimensjoner til rolleleken.

Ønsk CELLMATE Regular og CELLMATE Lang velkommen – verdens to første appstyrte kyskhetsbelter.


Fire ud af fem stjerner

Fordeler
Har et moderne og maskulint design
Ingen løse dele man skal passe på eller oppbevare
Kan brukes ved både korte og langvarige sesjoner
Gir en tett, kompakt og restriktiv fornemmelse

Ulemper
Mangler en eller flere ringer for å kunne passe flere størrelser
Tilpasser seg ikke kroppen og temperaturer, som andre typer materialer kan


Kyskhetsleker – hva går det egentlig ut på?

CELLMATE Regular Kyskhetsbelte og produktesken

Selv om kyskhetsbelter, eller penisbur, er noe av det fetishleketøyet det selges aller mest av, er det samtidig en sjanger ikke alle er bekjent med. 

Kort beskrevet handler det om at den dominante parten et kyskhetsbelte til å trene sin underdanige partneren (mannen) i kyskhet, og nekte ham orgasme. Når han har beltet på, hindres han i å få ereksjon, og kan derfor hverken onanere eller ha samleie. 

Det kan være mange ulike grunner til å eksperimentere med kyskhetslek og trening av denne type. Noen gjør det utelukkende for å nekte nytelse og utløsning, mens andre tiltrekkes av den tette samhørigheten og tilliten som oppstår mellom den underdanige og den som bærer nøkkelen. Andre igjen bruker et kyskhetsbelte som en del av et forspill som både kan vare i timer, dager eller uker.

CELLMATE kyskhetsbelte

Det innovative kyskhetsbelte fra CELLMATE finnes i to ulike størrelser. Regular.modellen har et bur som måler 9,5 cm i lengden, og LONG-modellen har en lengde på 12 cm. Begge kyskhetsbeltene har ringer som kan skiftes ut, og som kan settes rundt penis og baller, og dermed gi en god og personlig passform.

CELLMATE Long Kyskhetsbelte sett forfra

CELLMATE kyskhetsbelte er laget av hard polykarbonat, og har et industrielt og maskulint uttrykk som gir et frekt piff til leken. Det har et ergonomisk design, slik at det også kan bæres under langvarig lek. Du og partneren din kan altså la leken vare akkurat så lenge dere vil, eller finner det nødvendig.

Det er også et hull i spissen, slik at urin og vann enkelt kan passere. Kyskhetsbelte fra CELLMATE kan gjerne brukes i dusjen, men bør ikke senkes ned i vann. Du skal derfor unngå å bruke det i badekaret eller under badebuksen. 

Hvis du hadde valgt et annet kyskhetsbelte, ville det normalt fulgt med en eller annen form for låsemekanisme. CELLMATE styres derimot av en app, slik at du slipper å tenke på løse deler som nøkler og hengelåser. 

Den andre “ekstrafunksjonen” CELLMATE har, er batteriet. Det anbefales å skifte det når det er 15% strøm igjen. Det er forholdvis enkelt å skifte – du skrur bare løs de små skruene på beltet, skifter batteriet, og skrur det på igjen. Så kan leken forsette. I appen kan du og partneren din alltid se hvor mye strøm det er igjen på beltet. 

Lek med QIUI-appen

Appen CELLMATE kyskhetsbelte styres av, heter QIUI, og finnes både til iOS og Android. Den ligner på en hvilken som helst annen app, og hverken navnet eller illustrasjonen avslører hvilken funksjon den har, og dermed hva du har liggende på telefonen din. 

I appen kan du og partneren din innstille hvem som har autorisasjon til å låse opp beltet. Dere kan også innstille låsemekanismen til ulike tidsintervaller hvor den ikke kan låses opp Dere kan velge både minutter, timer, dager og måneder. Det er genialt hvis bæreren skal på en jobbreise og den dominante vil ha full kontroll over den underdaniges ereksjoner og utskeielser mens han er vekk. Samtidig kan nedtellingen til at det åpnes igjen, og den seksuelle friheten igjen gjenvinnes, være utrolig pirrende for begge parter.

Fokus på din sikkerhet

De gode, gammeldagse kyskhetsbeltene låses typisk ved hjelp av en hengelås av metall eller plast som i nødstilfeller også kan åpnes med en saks, knipetang eller en boltsaks. Og selv om det kan være en god regning i nøden å kunne åpne låsen på denne måten, finnes det heldigvis også en nødløsning til å åpne din CELLMATE hvis uhellet skulle være ute. Det kan jo være at din telefon blir borte, eller at du mister adgangen til din konto i appen. Skulle dette skje, henviser CELLMATE til at man tar kontakt med deres supportteam. Alle kontaktopplysningene kan finnes på deres hjemmeside, og ellers kan du skrive til følgende mailadresse: support@cellmatechastity.com, hvor du vil få svar i løpet av 24 timer.

Man kan også komme i kontakt med supportteamet direkte i appen eller via WeChat hvor svartiden er enda kortere. Hvis man mister den digitale nøkkelen, kan man alltid be CELLMATE om å resette den.

Den endelige bedømmelsen

Man blir helt glad når en produsent går inn for å skape noe nytenkende innen fetisjverdenen. Moderne og innovative produkter bør ikke være noe som kun er forbeholdt mainstreamproduktene. Hos Sinful har vi ventet i spenning på CELLMATE kyskhetsbelte, og det var en sann glede da den endelig kom inn døren.

CELLMATE Long Kyskhetsbelte sett fra siden

Kyskhetsbeltet fra CELLMATE har et industrielt design, som både er moderne og forfriskende. Men materialets hardhet er enten noe man elsker eller ikke elsker. Noen foretrekker kyskhetsbelter av materialer som tilpasser seg bedre til kroppen, slik som resin og silikon. Hvis man elsker den kompakte og restriktive følelsen, er materialer som metall eller polykabonat det helt riktige valget. 

CELLMATE ville blitt enda bedre om det fulgte flere ringer med, slik at den bedre kan tilpasses ulike størrelser. Men hvem vet, det kan jo hende det blir mulig å kjøpe disse separat i fremtiden. 

Også appen virker litt simpel i uttrykket, men den er enkel å tilgå, og fungerer som den skal. Kanskje vil også denne bli videreutviklet i fremtiden. Inntil da krysser vi fingrene, og gir herligheten 4 frekke stjerner.