Anmeldelser

Anmeldelse: Velve Riva – Rabbitvibrator

 

Det fins mange enormt digge rabbitvibratorer – som i EKSTREMT MANGE. Derfor kan det være vanskelig å bestemme akkurat hvilken du skal ha med deg hjem.

Passer den egentlig til dine ønsker om stimulering, utseende, lydnivå og form?

Hvis du ennå ikke har støtt på Mr. Right Rabbit så les videre og møt Velve Riva – et møte du sent vil glemme.

Fordele
– Mulighet for intense dobbeltorgasmer
– Flott og lukseriøst utseende
– Gjennomtenkt og funksjonelt design
– Vanntett og oppladbar

Ulemper
– Vanedannende
– Krever litt øvelse
– Ikke mulighet for å styre innvendige og ytre vibrasjoner separat

4,5 gule stjerner

Hei, jeg heter Riva!

Riva stammer fra Velve – en serie av luksuriøse sexleketøy designet og skapt i Skandinavia i samarbeid med førende eksperter og sexologer. Det har tenkt over hver lille detalje, og det har virkelig betalt seg. 

Riva har et ganske sofisitikert førsteinntrykk. Den kommer i en flott eske i en sensuell, mørk lilla farge, som går igjen på selve vibratoren.

Materialet er silkemykt silikon uten skarpe overganger eller klossete knapper – stilrent og veldig enkel å betjene. Skaftets størrelse er ganske gjennomsnittlig. Den innførbare lengden er 11 cm og diameteren er 3,5 cm på det bredeste. Med andre ord er det en størrelse som passer de aller fleste kropper. Skaftet er fast, men fleksibelt nok til å følge kroppens naturlige konturer. 

Lilla rabbitvibrator og glidemiddel

Dobbeltorgasmer? Ehhh ja!

Etter en oppladningstid på ca. 3 timer er Riva klar til bruk. Og de har ikke vært gjerrige med vibrasjonene. Kraftige vibrasjoner betaler man ofte for med et høyt lydnivå, men det er ikke tilfelle her. Selv på det høyeste nivået er den ikke særlig høylytt – veldig imponerende!

Når Riva er skrudd på kan du starte vibrasjonene med et enkelt trykk på den øverste knappen. Her kan du også skifte mellom de 10 forskjellige vibrasjonsmønstrene. Plus og minus justerer intensiteten, så det er mulighet for å finne akkurat det nivået som passer deg i situasjonen.

Riva har også en superdigg funksjon. Med et enkelt trykk på nederste knapp og fem minutter ventetid får vibratorene nemlig en temperatur på mellom 37 – 39 grader. Du kjenner varmen i håndflaten mens du venter, og det gir vibratoren en fin autentisk og behagelig følelse.

Skaftets kurve er designet til å treffe det følsomme G-punktet, mens den utvendige delen treffer klitoris samtidig. Dobbel stimulasjon betyr mulighet for dobbeltorgasmer!

Hvis du ikke syns den treffe klitoris på helt riktig måte vil jeg anbefale at du vinkler vibratoren litt eller sprer kjønnsleppene litt. 

Og husk å bruke et god vannbasert glidemiddel sammen med leketøyet. Det både føles bedre og er bedre for leketøyet. 

Foretrekker du å ta med deg nytelsen inn i dysjen? Ingen problem, for det gjør Riva også. Det vanntette designet gjør det mulig å nyte våte turer sammen. Så ta med en høytaler med god musikk, sørg for sensuell belysning og nyt den!

Riva Velve og Kaerlig glidemiddel

Skal vi ses igjen?

Hvis Riva var på Tinder hadde den helt sikkert fått et Superlike!

De har tenkt på utseende, brukeropplevelse og nytelse – man merker virkelig at det er brukt tid på designet her!

Det kan noe helt særlig å onanere med et skikkelig kvalitetsprodukt. Du har helt sikkert hørt L’oreal sitt slogan «Because you’re worth it», men det er de altså ikke de eneste lengere som syns. Med Riva sier Velve seg enig i at du fortjener det beste og at du er verdt det.

 

Riva Velve

Jeg gir den utvilsomt 4,5 stjerner!

4,5 gule stjerner