Anmeldelser

Anmeldelse: Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Hvem sier nei til en deilig blowjob? Ikke deg, vel? Det er ingenting som kan erstatte følelsen av en våt, varm og lystig munn, men det er ikke alltid noe som er til rådighet. Hva er i så fall alternativet? Skal du klare deg foruten blowjobs? Ikke nå lenger! Autoblow A.I. Blowjob Maskin hevder å kunne gi deg utrolig realistiske blowjobs ved hjelp av kunstig intelligens. Høres ikke det lovende ut? La oss finne ut av hva den fantastiske blowjob-maskinen egentlig kan.


4 av 5 stjerner

Fordeler
Moderne og forholdsvist sobert design
Mulighet for valg av sleeve etter smak
Mange forskjellige innstillinger og sensasjoner

Ulemper
Egner seg best til en penis på under 5,2 cm i diameter
Føles deilig, men ikke like godt som den ekte vare


Et moderne look

Autoblow A.I. Blowjob Maskine er stor. Større enn forgjengeren og større enn en klassisk Fleshlight, men ikke la det skremme deg. Selv om den veier nesten 1500 gram, så husk at den ikke skal beveges opp- og nedover penis. Den tar seg av det harde arbeidet for deg, så i bruk har faktisk ikke størrelsen og vekten særlig stor betydning.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin i liggende posisjon

Det ytre skallet, som er laget av hard plast, gir blowjob-maskinen et ganske moderne utseende – og ser man bort fra det realistiske sleevet, så er det ikke mye som minner om et sexleketøy.

På styringspanelet finner du av- og på-knappen, knapper til justering av intensitetsnivået og til å skifte mellom de ulike mønstrene samt den spesielle Edge-knappen, som vi vender tilbake til senere.

Sleevet som følger med Autoblow A.I. er silkemykt og føles som ekte hud. Et par innbydende lepper fullbyrder den realistiske opplevelsen. Du kan selv bytte ut det deilige munnsleevet med et sleeve i en annen farge, et vaginasleeve eller sleeve med en anal åpning, dersom du vil krydre opplevelsen på nye måter.

Kunstig intelligens

Autoblow A.I. har virkelig lagt seg i selen for å sammensette de aller beste blowjobs til deg. Faktisk har folkene bak blowjob-maskinen sett og analysert 1000 timer med porno som viser blowjobs utført i alle tenkelige tempoer og med alle mulige teknikker, for å gjenskape de mange fremgangsmåtene (hørte jeg noen si drømmejobb?). Og alt dette har de integrert i Autoblow A.I. ved hjelp av kunstig intelligens.

Du stimuleres med 10 forskjellige bevegelsesmønstre, som hver især kan justeres med 10 intensiteter. Holy moly – det gir deg hele 100 forskjellige kombinasjoner å leke med. Dermed er nok sjansen stor for at du finner en variant – eller to – som får deg til å se stjerner. Faktisk kan Autoblow A.I stimulere penisen din på 250 forskellige punkter, så det er ikke én eneste centimeter som ikke får oppmerksomhet. Et av maskinens mønstre kalles for Full A.I Experience og er sammensatt av de andre 9 mønstrene for å gi deg en unik og uforutsigbar opplevelse hver gang du benytter mønsteret.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine i stående posisjon

Toppen på kransekaken er Edge-knappen. Den lar deg sette  stimuleringen på pause med et enkelt trykk, og starte opp igjen på akkurat samme intensitet med et nytt trykk. Den er god å ha når du vil forlenge alenekosen og oppnå et ekstra intenst klimaks.

Autoblow A.I. produserer 50 prosent mindre lyd enn Autoblow 2 og er hele tre ganger så kraftig. Så har du erfaring med de tidligere Autoblow-modellene, vil du formentlig tydelig kunne merke denne oppgraderingen.

Blowjob-maskinen Autoblow A.I. skal kobles til stikkontakten, og det er alltid en smakssak, hvorvidt det er positivt eller negativt. På den ene siden unngår du både lading og batterier, og intensiteten er den samme, uansett hvor lenge du koser deg. På den andre siden, kan din bevegelighet bli begrenset av ledningen og du må befinne deg i nærheten av en stikkontakt.

Frekke følelser

Det myke sleevet som følger med Autoblow A.I. er laget av silikon, og det er et materiale som man sjeldent kan gå feil med. Det føles både deilig å holde i hendene og utrolig tilfredsstillende å trenge inn i. Det at man dessuten kan få sleeves i forskjeller farger og former, er en genistrek. Det gjør det nemlig mulig å utleve flere fantasier med ett og samme produkt. Sleevet er enkelt å ta ut av maskinen når det skal rengjøres eller når du vil varme det opp før bruk. Sleevet varmes opp ved å legge det i et varmt vannbad – så enkelt, men så effektivt! Det krever bare at man er litt fingernem for å få det på plass igjen, men øvelse gjør mester.

Autoblow A.I. Blowjob Maskine blir holdt i en håndAutoblow A.I. er hele 20 cm dyp innvendig, så selv velutrustede menn får full glede av dens stimulerende indre. Alle sleeves har en diameter på mellom 0,5 cm og 1 cm som kan strekkes for å gi en deilig stram følelse.

Maskinen kan benyttes av peniser med en diameter eller tykkelse på opptil 5,2 cm, så dersom du har en ekstra fyldig penis, kan det bli vanskelig for deg å trenge inn i den.

Hvis målene dine derimot er kompatible med maskinens dimensjoner, er det mange måter å nyte Autoblow A.I. på. Om det føles som en ekte blowjob kan sikkert diskuteres, men med nok glidemiddel er det ikke langt ifra.

De forskjellige mønstrene beveger seg opp- og nedover penisen din på samme måte som en hånd eller munn ville gjort, og det er gøy å ha så mange innstillinger å leke med. Det er en pirrende opplevelse og et ypperlig supplement til onaneringen, men er det nok til å erstatte den ekte vare? Neppe!

På et tidspunkt vil man nok ha den ekte vare til rådighet, men hvorfor ikke fordrive ventetiden med god underholdning? Autoblow A.I. Blowjob Maskin får 4 stjerner.