AnmeldelserUncategorized @no

Womanizer Pro40

NB: Dette produktet er utgått. Du kan finne andre nye og spennende produkter fra Womanizer her.

Hurra for vanntett!

For snart et år siden testet og anmeldte jeg Womanizer Pro W500. Jeg var, og er fortsatt, helt vill etter denne klitorisstimulatoren, og siden den gang har jeg og min Womanizeren Pro W500 blitt BFF’s!

Nå har Womanizer lansert en ny modell, og gjett om jeg ble spent da jeg hørte om den.

Den nye modellen heter Womanizer Pro40, og har fortsatt den smarte «suge-puste»-funksjonen, men kommer nå i en billigere og vanntett utgave. Du får altså en ekstra funksjon, men til halve prisen. Det er jo sykt fett!

Til dere som ikke har hørt om Womanizer, så kan jeg fortelle at det er en revolusjonerende klitorisstimulator. Den er laget slik at det sitter et rundt silikonhode på sexleketøyet, som skal plasseres på klitoris slik at det skapes et vakuum. Når man skrur på Womanizeren, beynner den henholdsvis å suge og puste på klitoris – noe jeg må innrømme føles helt fantatisk godt 🙂

womanizer-infographic-2

For meg er Womanizer-merket lik med design, kvalitet og ikke minst: hurtige resultater! Fra jeg fikk min første modell, har det alltid vært mitt «go-to sexleketøy». Altså det leketøyet jeg bruker når jeg skal komme i fart 😉 Så forventingene mine til denne nye Womanizeren var skutt helt til topp fra starten av.

Dette er forskjellen på Pro40 og ProW500

Womanizer Pro40 er som sagt en meget billig versjon av Pro W500-modellen. Det første stedet jeg merker meg at prisen er halvert, er på esken. Womanizer Pro40 kommer i en fin, men litt billigere utseende eske. Den er vanskelig å få åpnet og virker veldig papp- og plastaktig. Men hey, jeg går mer enn gjerne ned på kvaliteten av esken til dén prisen, så lenge «suge-puste»-funksjonen er like effektiv som før.

Designet av den nye Womanizeren er en del annerledes fra den tidligere modellen. I stedet for en tykk modell, som fyller hele hånden, kommer Womanizer Pro40 i en slankere og lengre utgave. Knappene sitter på undersiden av vibratoren, hvor sugehodet også er plassert. Først tenkte jeg det var dumt å sette knappene her, men da jeg tok den i bruk gav det meget god mening. Man kan se pluss- og minusknappen, mens man bruker den – noe som gjør det enkelt å skifte i mellom de 10 nivåene. De sier «klikk», og man kan kjenne at man trykker på dem, noe som ikke var tilfelle med den tidligere modellen. Overflaten av vibratoren er helt glatt. Her er det ingen knapper, mønster eller diameter, slik det var på den dyrere versjonen. Igjen; litt trist design, med det virker som om Womanizer har kuttet ned på alt undøvendig «bling bling» og «tingel og tangel», nettopp for å skape en billig, men funksjonsdyktig klitorisstimulator.

Et annet, og kanskje viktigere sted man merker at de har spart på ressursene, er på lydnivået. Den bråker noe mer enn den dyrere modellen. Likevel vil jeg mene at den er ganske lydsvak, når den plasseres over klitoris. Så man kan definitivt ikke la seg skremme av dette.

womanizer sinful

Hvordan føles den så å bruke?

Helt fantastisk!

«Suge-puste»-funksjonen på denne Womanizeren er akkurat like god og intens som på Pro W500 modellen. Og orgasmen er kraftig HVER gang.

Første gang jeg prøver den blir jeg ivrig og tester den flere ganger i strekk med kun få minutters pause. Womanizeren gir meg den ene orgasmen etter den andre, og ved den 4.orgasmen kommer den nye, vanntett funksjonen virkelig til sin rett: Jeg får en spruteorgasme! Jeg har aldri prøvd å gi meg selv en spruteorgasme. Jeg blir først helt paff og litt forvirret, da jeg trodde det krevde innvendig stimulering for å oppnå denne formen for orgasme. Men etter å ha googlet litt leser jeg meg frem til at den er god nok. Wow!

Ettersom Womanizer Pro40 promoteres med at den er vanntett, tar jeg den også med en tur i dusjen for å teste om den virkelig holder til større mengder vann. Den klarer jobben upåklagelig, og selv da jeg senker den ned i en glasskanne fylt med vann, summer den lystig videre.

Så alt i alt: Dette er enda en fantastisk klitorisstimulator!

Hvis man er fan av enkelt design, den vanntette funskjonen og ikke har noe imot det litt høye støynivået, så vil jeg klart anbefale denne billigere modellen av Womanizeren.

Jeg gir den 4,5 ud av 5 stjerner.

Du finner Womanizer Pro40 og Womanizer Pro W500 her.