Guides

6 herlige sexleketøy til par

Sexleketøy er ikke kun forbeholdt alenekos, men bestemt også noe du og din partner kan få stor glede av og nyte sammen. 

Leketøy til par kommer i mange forskjellige variasjoner, så det er noe for enhver smak og anledning. Noen vil gjerne ha bare en enkelt ting med under dynene, være seg en enkel kilefjær for å pirre hverandre med til et forførende forspill, eller et blindfold for å skjerpe andre sanser. Andre kan like det hakket mer avansert, gjennom å tilføre f.eks. fjernstyrte sexleketøy eller bindeleker.

Uansett hva, så er det kun fantasien som setter grenser. Det viktigste er at dere finner det helt riktige sexleketøyet for dere, som kan være det ekstra krydderet som skal til for å booste sexlivet. Her er vårt forslag på 6 herlige parleketøy som kan sprite opp deres leker på soverommet.

We-Vibe

we-vibe_4_plus_We-vibe er en storfavoritt hjemme på soverommene. Den smaleste delen av parvibratoren innføres i skjeden, og treffer opp mot G-punktsområdet. Den brede delen legger seg over hennes klitoris, og stimulerer med dype vibrasjoner. Det smarte ved parvibratoren er at kvinnen kan bruke den samtidig som mannen er inne i henne. Og samtidig får han glede av vibrasjonene. We-Vibe kommer i ulike modeller; noen med fjernkontroll og styring via app på telefonen, andre med kun knapp. Her finnes altså muligheter for dere som vil ha det mest teknologiske og med mange muligheter, eller den litt enklere modellen.

Ohmibod

ohmidbod_blue_motionOhmibod klitorisvibrator hører til i litt samme gate som We-Vibe, men denne er utelukkende til å stimulere utvendig. Hun plasserer den i trusen, slik at den runde spissen treffer klitoris, og slik at hun kan styre alle de pirrende vibrasjonene på sin mobiltelefon når hun har lastet ned appen. Det samme gjør seg gjeldende for ham. Med et ekstra tilkjøp og en WiFi-forbindelse kan vibratoren styres selv om dere sitter på hver deres side av landet. Dere kan også skape helt deres egne favorittprogrammer og lagre dem på appen.

Glidekrem

Sinful glidecremerGlidemiddel er også et veldig deilig supplement til sexlivet. Det kan brukes både som massasjeolje for å varme hverandre opp med sensuell massasje, og så selvfølgelig som ekstra glidemiddel på kjønnsdelene, så det vil føles ekstra glatt og glidende. En vannbasert glidekrem kan brukes på stort sett alt sexleketøy og kondomer. Prøv f.eks. Sinful Aqua, som også er både lukt- og flekkfri. En silikonbasert glidekrem er tykkere i konsistensen, og føles derfor mer myk. Den holder også den glidende effekten i lengre tid. Sinful Silk har en fantastisk glideevne, og etterlater dessuten også huden silkemyk etter en deilig intimmassasje.

Erotiske parspill

Har dere gått tomme for inspirasjon, og trenger litt nytt input til lekene, både de på soverommet og kanskje også utenfor? Da finnes det en rekke erotiske parspill dere kan prøve ut, for å få litt fart på det hele. Spillene har ofte til felles at de presenterer frekke og spennende utfordringer. Se utvalget på sinful.no, og du vil finne spill med særlige kategorier innenfor være seg Kama Sutra, Fetish-leker eller de mer romantiske av slagsen.

Tenga SVR penisring

15136_-_tenga_smart_vibe_ring_0001_02En penisring gir også begge parter mulighet for ekstra pirrende leker. Når mannen bruker denne, vil den klemme omkring roten på hans penis, og han vil oppleve at hans reisning vil holde i lengre tid, og ereksjonen vil føles større og hardere. Tenga SVR penisringen er utstyrt med en liten vibrator. Vibrasjonene kan han merke i ringen, og hun kan lene klitoris mot selve vibratoren samtidig. Den beste stillingen å bruke den i, er når hun sitter på toppen. På den måten kan hun selv kontrollere akkurat presis hvor vibratoren rammer henne best.

Lovetoy Startsett 10 deler

lovetoy_starter_s_tHvis dere vil ha mange ting å velge mellom, er Lovetoy Startsett 10 Deler et godt forslag til dere. Den inneholder mange forskjellige leketøy, så man har mulighet for å prøve mange forskjellige fantasier ut. Her er det rike muligheter for å eksperimentere med mild SM, da settet foruten å inneholde et blindfold, kilefjær og et par ulike vibratorer, også mansjetter for å spenne hverandre fast, brystklemmer og en spanker. Det er totalt 10 ulike stykker sexleketøy i pakken, så her er det virkelig noe for enhver smak.