4 gadgets for menn
Guides

4 geniale sex-gadgets til menn

Veien til mannens hjerte går gjennom magen, sies det. Vi vil legge til teknologi! De fleste menn kan nesten ikke holde fingrene i ro, hvis de får fatt i et nytt nettbrett, teknologiske klokker eller apper som registrerer avstander mellom biler. Det samme gjelder også sexleketøy. 

Innen de siste årene har det kommet svært mange onaniprodukter til menn, og utover å glede og fornøyd, er de også noen små tekniske vidundere. Og menn er helt ville etter dem. Vi har sett nærmere på hvilke sex-gadgets som er menns favoritter, og du kan se dem her:

Starter vi med produktet som vinner med et mest nerdete gadget-design, er det Fun Factory Cobra II. Cobras utseende, som minner litt om en liten fremtidsbil, gjemmer en Cobravibrator, særlig designet til å stimulere den ytterste delen av hans penis. Selve innføringshullet i den finurlig utformede masturbatoren er laget i et behagelig, mykt silikon og det finnes flere vibrasjonsmuligheter å velge mellom.

13792_-_hot_octopus_ii-03

Hot Octopuss Pulse II Solo er et revolusjonerende produkt, som benytter en spesiell teknologi som kalles Penile Vibratory Stimulation. Disse vibrasjonene målretter dype og kraftige stimulasjoner til området rundt strengen av hans penis. Den kan derfor brukes både når han penis er slapp eller erigert. Den kan samtidig brukes til en normal håndjobb, men han kan også benytte den uten hendene, og dermed la masturbatoren gjør alt «arbeidet». Dessuten så ser den jo fantastisk stilig ut.

Det neste og litt mer automatiserte sexleketøyet, er Autoblow 2 Blowjob Maskin. Den etterligner opplevelsen av oralsex på en svært realistisk måte. Den kjører også på strøm, så her er det bare å starte den via styringspanelet, og la de myke leppene omfavne din penis. I likhet med Pearl diver til kvinner, er denne masturbatoren utstyrt med perler samlet i en et kjede, og som videre beveger seg opp og ned langs skaftet for å gi ekstra stimuli. Sleevet kommer også i tre forskjellige mål, så du kan velge hvilket som passer din størrelse best. autoblow-2-blowjob-maskine-3

Selvfølgelig har vi spart den mest avanserte gadget til sist: TwerkingButt Deluxe er formet som en velskapt kvinnelig bakende, og har et svært naturtro utseende. Han kan både penetrere «henne» i vagina og anus, og den innvendige strukturen gjør det hele svært realistisk som med sexdukker. Den kan både massere og vibrere rundt penis, og også varmes opp til kroppstemperatur. Det stopper heller ikke med det: Her kan du downloade en tilhørende app til din mobiltelefon, og deretter ta på deg de interaktive brillene på, som følger med i pakken. Dermed står du fritt til å velge mellom forskjellige musikkvideoer, og får rumpen til å bevege seg i takt med musikken, hvilket også forklarer navnet «Twerking». 15018_-_twerking_butt_deluxe_0000_06