GuidesUncategorized @no

3 sexy valentinsdater

Mangler du inspirasjon til årets mest romantiske dag, som nå er rett rundt hjørnet? Fortvil ikke! Her får du tre forslag til hvordan du gir din utkårede en pirrende og uforglemmelig Valentinsdag og -natt, i kjærligheten og intimitetens tegn.

Pirrende parmiddag

Valentinsdagen handler om flørt, forførelse og erotikk. Flytt ut av soveværelset og forleng den sexy opptakten ved å ta på restaurant hvor dere kan sitte og sende hverandre forførende blikk i skjæret fra stearinlys over en herlig middag. Sprit opp opplevelsen med et kinky twist: La henne bære en trådløs klitorisvibrator inne i sitt sexy valentine undertøy, og gi ham kontrollen – bokstavelig talt. Mens dere sitter og nyter maten kan han nemlig styre vibrasjonsstyrken fra sin bukselomme ved hjelp av fjernkontrollens knapper, slik at den sender små pirrende og stimulerende støt gjennom hennes kropp. Dere kommer med garanti lynraskt gjennom de to første rettene, så dere kan skynde dere hjem og innta ‘desserten’ i mer private omgivelser.

Romantisk massasje

Finnes det noe bedre enn å bli kjærtegnet av den du elsker? Skru varmen opp på soverommet, kle langsomt av hverandre og tenn stearinlys. Mat hverandre med klassiske godbiter, som jordbær, sjokolade og iskalde bobler mens dere nyter å være nakne sammen. Åpne en delikat massasjeolje som kan brukes over hele kroppen – også intimt – og hell den ut over hverandre og fordel den med myke og milde bevegelser. Husk å gi din partners bryst, rumpeballer og øvrige erogene soner litt ekstra oppmerksomhet. Kjenn den fornyede intimiteten mellom dere og overgi dere til sist til deres egne lyster.

Erotisk brettspill

Skift ut Trivial Pursuit ut med et erotisk brettspill, for eksempel Monogamy, som gir dere mange spennende, morsomme og ikke minst sexy utfordringer som kan åpne opp for nye sider av deres egen og hverandres seksualitet som dere kan utforske sammen. Vinneren velger hvilken fantasi som skal oppfylles, men hvem sier at det ikke er mulighet for en omkamp? Et erotisk spill vil med garanti gi mange minneverdige Valentines-minner sammen i fremtiden.