Guides

14 måter du kan skjemme meg bort på

Den 14. februar er det valentinsdag, og det er det opplagte tidspunktet å fortelle partneren din hvor glad du er i ham eller henne.

Det kan gjøres på flere forskjellige måter, som hverken krever blomster, sjokolade eller bamser med hjerte på magen.

En måte å vise hengivenhet på, er å fortelle partneren din hvordan du gjerne vil skjemmes bort.

Når du forteller partneren din hva du godt kunne tenke deg, viser du enorm tillit, og det er i seg selv en stor kjærlighetserklæring.

Derfor får du her 14 strålende ideer til nettopp det.

1. Bruk en sang, et dikt eller en film til å fortelle meg hvor mye jeg betyr for deg

Det er en fin måte å bruke kultur på til å fortelle om de følelsene som kan være vanskelige å si med ord. Noen ganger er f.eks. en sang en fulltreffer, og det er opplagt å bruke den til å erklære sin kjærlighet.

2. Kyss med meg i 10 min. uten andre kjærtegn

Bli værende i øyeblikket. Nyt det dere gjør akkurat nå. Et kyss kan så mye mer enn å legge opp til det neste som skal skje. Det kan være lengselsfullt, hengivent, sensuelt – nyt det.

3. Gi meg en massasje der du fokuserer på alle yndlingsstedene på kroppen min

Massasje er alltid fint. Og spesielt hvis man vier litt ekstra oppmerksomhet til akkurat de stedene som partneren liker å bli forkjælt på. Kanskje oppdager dere nye steder, kanskje kjenner dere dem alle fra før og bare får det bekreftet nok en gang.

4. Skriv et brev til meg der du forteller hvorfor jeg gjør deg glad

Ord kan noe speiselt. Uansett om man foretrekker å fatte seg i korthet, eller gjerne bruker hundrevis av ord for å forklare én enkelt ting. Og det er alltid hyggelig å få vite hvorfor og hvordan man gjør andre glade.

5. Sett deg overfor meg og hold en kjærlig øyekontakt i 5 minutter

Det kan virke kunstig i begynnelsen, og kanskje til og med litt fjollete, men etter ganske kort tid blir det en rolig og fin måte å komme nærmere innpå hverandre på. For hvor ofte ser dere hverandre virkelig inn i øynene?

6. Legg deg tett sammen med meg og bli her i en halvtime

I den halve timen handler det om å kjenne nærværet mellom dere. La det være stillhet mens dere kjærtegner og klemmer hverandre.

7. Fortell meg hva du har lyst til å oppleve seksuelt sammen med meg

Kanskje har dere allerede snakket om det, men gjør det igjen. Det kan være seksuelle fantasier, men det kan også være opplevelser med sexleketøy, forskjellige stillinger eller nye steder å utforske hverandre.

8. Lag en date night for meg med de tingene som du vet jeg elsker

Favorittsteder, yndlingsserie, kreative prosjekter. La partneren din vise deg at han eller hun kjenner deg godt nok til å vite hva du liker aller mest.

9. Overrask meg

Det kan være stort eller smått. Overraskelser er en av de tingene der partneren din kan vise deg noe spesielt på en helt vanlig hverdag eller en spesiell helg.

10. Spilleliste med ‘våre sanger’

Den første låten dere falt for sammen. Den sjangeren dere alltid hører på bilturer. Hva danser dere til i kjøkkenet? Legg alt i en spilleliste som kan være soundtracket til forholdet deres.

11. Lag en romantisk middag

På med spillelisten, tenn stearinlysene og lag livrettene. Sett telefonene på lydløst og ha en kveld sammen der dere snakker, ler og sitter nær hverandre.

12. Kjøp min favorittsnacks

Du må aldri undervurdere hva et godt snacksskap kan gjøre! Med favorittsnacksen i huset er den gode stemningen sikret.

13. Skjem meg bort i dobbeltsengen, der det bare er jeg som er i fokus

Og si det høyt. Fortell meg at det er tid for å skjemmes bort, og at det er min nytelse som er i fokus.

14. Bestill et nytt sexleketøy hos Sinful og bruk det på meg

Selvfølgelig finnes også alltid den vinnermuligheten at partneren din bestiller et sexleketøy til å skjemme deg bort med.

Kjærlighetserklæringer er alltid en hit, og måten du velger å gjøre det på, er helt opp til deg.

Det viktigste er at det kommer fra hjertet og uttrykker noen av de følelsene som du og partneren din har for hverandre.

Kos dere!