Guides

10 TIPS TIL AT FÅ DET BESTE UT AV DIN MAGIC WAND

 

Den fortryllende Magic Wand er virkelig en verdensstjerne innen sexleketøy. I mer enn 30 år har den kraftfulle “tryllestaven” leveret intense orgasmer over hele verden.

Staven ble faktisk opprinnelig designet som et massasjeapparat helt tilbake på 70-tallet, men kloke kvinner fant kjapt ut at Magic Wands kan mye mer enn kun å løse opp ømme muskelspenninger. Spør bare Samantha fra TV-serien Sex og singelliv. I en av episodene belærer hun nemlig de kvinnelige ekspedientene i en butikk om hvordan de massasjeapparatene de selger kan brukes som sexleketøy.

Har du problemer med at oppnå orgasme med et sexleketøy, blir du nødt til å anskaffe deg en Magic Wand. Den er uten sammenligning en av de kraftigste vibratorene på markedet, og skuffer sjelden.

Du kan også bruke din Magic Wand til det den opprinnelig ble laget til: nemlig massasje. Enten til ømme muskler, eller som en del av et frekt forspill. Bruk den til å varme musklene godt opp, både på deg selv og partneren din, og bli deilig avslappet i kroppen. Og kanskje blir dere også mer oppstemte?

1. Start forsiktig med din Magic Wand

Når du skal prøve din Magic Wand, anbefaler vi at du ikke innstiller den på max med det samme. Hvis du ikke er vant til det, kan vibrasjonene nemlig virke veldig kraftige i starten. Selv om du ønsker å oppnå en orgasme raskt, er det best å gå forsiktig i gang, og bygge deg langsomt opp mot klimaks.

Selv om vi anbefaler at du skal starter stille og rolig, betyr ikke dette at du skal være redd for å øke intensiteten. Når du har vennet deg til de mildeste vibrasjonene, kan du jobbe deg gradvis oppover. For noen er det nok med med middels sterke vibrasjoner, mens andre vil ønske de mer intense.

2. Prøv ulike stillinger

Prøv å bruke din Magic Wand i ulike stillinger for å få det beste ut av den. De fleste legger seg på ryggen når de skal bruke en vibrator, men ved å prøve andre stillinger vil du kanskje kunne oppnå en nytelse du aldri før har opplevd. Prøv f.eks. å sette deg på kne, eller på alle fire. Du kan også med fordel ta din wand med inn i leken med en partner. Den fungerer supert i sexstillingene doggy style og når dere ligger i skje, da disse stillingene gir dere fri adgang til klitorislek.

En annen mulighet er å bruke wanden i saksestillingen, hvor man ligger med bena i kryss med kjønnsdelene mot hverandre. Tradisjonelt brukes denne stillingen til penetrasjon eller til å gni kjønsdelene mot hverandre. Prøv i stedet å føre wandens hode mellom dere, og gni dere mot de deilige vibrasjonene samtidig. Denne stillingen er uten tvil fantastisk pirrende, hot og helt utrolig orgasmisk.

3. Prøv indirekte stimulering og massasje

Direkte klitorisstimulering føles virkelig deilig for de fleste. Men indirekte stimulering, hvor du bruker din Magic Wand rundt om de intime områdene, føles også virkelig deilig. Når du blir  stimulert indirekte med de kraftfull vibrasjonene fra Magic Wand, vil du oppleve at du bygger opp din orgasme langsomt, og orgasmen som kommer deretter, vil føles mye mer intens.

4. Magic Wand med eller uten ledning?

Siden den første Magic Wand-vibratoren så dagens lys på 70-tallet, har utvalget eksplodert. I dag finnes det mange forskjellige Magic Wands fra forskjellige produsenter, men både formen og kraften på dem er fremdeles den samme som de originale massasjeapparatene.

Mange Magic Wands har en ledning, sånn som den opprinnelige modellen også hadde. Noen vil mene at dette er litt gammeldags for et moderne sexleketøy. Men her er det viktig å merke seg at ledningen er helt nødvendig for de kraftigste wands, de ville simpelthen ikke kunne vibrere så kraftig uten en ledning. Og med over 30 år på baken, og en stadig voksende popularitet, hvorfor endre på det som virker?

De fleste merkene har dog allikevel hoppet med på den trådløse bølgen, og du kan også finne oppladbare Magic Wands som også er ganske kraftige. De vil dog aldri bli like kraftige som modellene med ledning, men på en annen side slipper du å bekymre deg for å være avhengig av om det er en stikkontakt i nærheten. Og som en ekstra bonus, er de oppladbare wands som regel enklere å rengjøre enn de med ledning, og mange av dem er til og med vanntette, sånn at du kan leke med dem i badekaret.

5. Hvor kraftig Magic Wand skal jeg velge?

Hos Sinful.no finner du mange ulike Magic Wand-vibratorer. Noen er større enn andre, og noen vibrerer kraftigere enn andre. Hvor kraftig vibrator du skal velge, vil naturligvis være individuelt og avhengig av hvor sensitiv du er, og hvor på kroppen du har tenkt å bruke den. 

Sinful Mini Magic Wand

Hvis du ikke har stiftet bekjentskap med en vibrator før, vil vi anbefale at du velger en mini-vibrator som f.eks. Sinfuls Mini Magic Wand. Den fås også med tilbehør, hvis du er nysgjerrig på å prøve det. Hvis du allerede vet at du liker kraftige vibrasjoner, kan du finne meget kraftige vibratorer og wands i vår Fetish-kategori.

Det vil dog være en god idé å ha i bakhodet at Magic Wand-vibratorene er noen av de mest kraftfulle vibratorene som finnes på markedet. Den minst kraftige Magic Wand ligger derfor fremdeles på toppen, når det gjelder vibratorer generelt.

6. Bruk glidekrem

Som med alt annet sexleketøy vil det føles enda bedre hvis du bruker en god vannbasert glidekrem sammen med din Magic Wand. Det har skjedd en hel del utvikling på glidemiddelområdet, så nå kan du både få varianter som er parabenefrie, uten parfyme og som er økologiske. Her kan du med andre ord garantert finne din favoritt. 

7. Stimuler penis med din Magic Wand

Når man snakker om wands og vibratorer generelt, tenker de fleste av oss automatisk på stimulering av klitoris. Men man skal også huske at vibratorer også føles deilig på alle kroppstyper og på alle mulige steder på kroppen, også på penis. Start med å la wanden vibrere i skrittet utenpå buksene. Deretter kan du fortsette uten bukse, og la wanden stimulere strengen. Tilsett litt glidekrem og la wandens hode gli frem og tilbake over hele penis, sånn at du merker vibrasjonene på hele området. For et eksplosivt klimaks kan du føre wanden i sirkelbevegelser på penishodet.

Wands med et mere flatt hode kan til og med brukes til ekstern massasje av prostata. Press wandens hode mot mellomkjøttet, og hold et konstant og fast press for å stimulere prostata.

8. La wanden booste sexleketøyet ditt

Visste du at du også kan bruke wanden til å få andre leker til å vibrere? Dette fungerer best med analplugger og dildoer, men du kan prøve med det meste. Det eneste du skal gjøre, er å holde wandens hode mot det leketøyet du har ført inn i skjede eller anus. Wandens kraftige vibrasjoner vil dermed overføres til leketøyet. Hvis du er kreativ, kan du også prøve å bruke wanden til å få klemmer til å vibrere på brystene eller klitoris, eller du kan tilføre en ekstra dimensjon til oralsex ved å holde den vibrerende wanden mot nakken, mens du slikker og sutter.

9. Kjøp ekstrautstyr til Magic Wand

Magic Wands er i utgangspunktet kun beregnet til utvendig stimulering, men den kan faktisk klare mye mer enn det. På de fleste magic wands kan det settes på en eller flere typer tilbehør på wandens hode. Det kan være tilbehør du kan bruke som en rabbit, sånn at du både får stimulert g-punkt og klitoris samtidig. Det kan også være et hode til analstimulering, eller til G-punkts- eller prostatastimulering. King Cock har til og med laget et tilbehør, Teaser, som forvandler din wand til en pirrende penisvibrator med et sugende vakuum.

10. La fantasien få fritt spill

Uansett hvilken type sex og sexleketøy du tenner på, holder du gnisten og spenningen i live ved å eksperimentere og ikke være redd for å prøve nye ting. Wand-vibratorer kan se litt klumpete og upraktiske ut til å ta med inn i leken, men det er egenskapene en wand kommer med, som gjør dem så orgasmisk allsidige.

Nå har vi forhåpentlig vakt din nysgjerrighet…? Hvor mange andre utradisjonelle måter å bruke en wand kan du finne på?